وضعیت بورس و برنامه‌های حمایتی سازمان

مدیرعامل بورس تهران تشریح کرد:

وضعیت بورس و برنامه‌های حمایتی سازمان

محمود گودرزی، مدیرعامل بورس تهران، ضمن تشریح وضعیت بورس و برنامه‌های حمایتی سازمان بورس گفت: پس از بازگشایی بازار، شاخص کل حدود ۱۲ درصد کاهش یافت که با توجه به اقدامات حمایتی بانک مرکزی و سایر نهادهای مالی، این افت کنترل شد و از پیش‌بینی اولیه کمتر بود.

به گزارش دیوان اقتصاد، محمود گودرزی، در شبکه خبر با بیان اینکه در پی حمله رژیم صهیونیستی، سازمان بورس از همان روز نخست، که مصادف با روز جمعه و تعطیلی بود، جلسات مستمری برگزار کرد، گفت: با توجه به تجربیات جهانی و بررسی‌های کارشناسی، تصمیم بر تعطیلی موقت بازار سرمایه گرفته شد تا وضعیت آینده مشخص شود؛ اما به دلیل تداوم تجاوزات، این تعطیلی تا پایان هفته اول ادامه یافت.

او افزود: پس از بازگشایی بازار، شاخص کل حدود ۱۲ درصد کاهش یافت که با توجه به اقدامات حمایتی بانک مرکزی و سایر نهادهای مالی، این افت کنترل شد و از پیش‌بینی اولیه کمتر بود.

به گفته گودرزی، در خصوص نحوه بازگشایی و دامنه نوسان نیز جلسات متعددی با حضور نخبگان و فعالان بازار برگزار شد و در نهایت تصمیم بر حفظ روال قبلی با برخی تمهیدات گرفته شد.

مدیر عامل بورس تهران در ادامه، با اشاره به اینکه برنامه‌های حمایتی، به‌ویژه در زمینه «بیمه سهام» افزود: تاکنون بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان از طریق صندوق‌های توسعه، تثبیت بازار، ناشران، و هم‌چنین با حمایت جدی بانک مرکزی، از بازار حمایت شده است.

او با بیان این که در قالب برنامه حمایت ۶۰ همتی، قرار است حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان از طریق ابزارهای بازار سرمایه، و هم‌چنین جذب ۱۵ هزار میلیارد تومان توسط صندوق توسعه با کمک نهادهای مالی، به بازار تزریق شود، توضیح داد: دولت و شخص رئیس‌جمهوری و وزیر اقتصاد حمایت قاطع خود را از بازار اعلام کرده‌اند.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.