رئیس اداره کل اعتبارات شرکتی بانک توسعه صادرات ایران اعلام کرد: در پی بازنگری سیاستهای اعتباری، سهم این بانک از تسهیلات پرداختی شبکه بانکی در سال 1403 به 2/4 درصد افزایش یافت.
افزایش سهم بانک توسعه صادرات از تسهیلات پرداختی شبکه بانکی
افزایش سهم بانک توسعه صادرات از تسهیلات پرداختی شبکه بانکی

به گزارش دیوان اقتصاد، طاهره نورسته به تشریح سهم بخش های اقتصادی از پرتفوی تسهیلاتی بانک توسعه صادرات ایران پرداخت و گفت: حوزه صنعت و معدن 57 درصد، کشاورزی و صنایع تبدیلی 28 درصد، صنایع شیمیایی و پتروشیمی 12.4 درصد، خدمات فنی و مهندسی 1.4 درصد و بازرگانی یک درصد از تامین مالی را در 1403 را جذب کرده اند.
نورسته با بیان اینکه پرداخت تسهیلات در بانک توسعه صادرات ایران به شرکت های کوچک و متوسط از رشد بالغ بر 2 برابری برخوردار بوده است، اظهار داشت: بر این اساس در چهل و هشتمین اجلاس سالانه ادفیاپ در کشور عمان از عملکرد بانک توسعه صادرات ایران در زمینه حمایت از بنگاه های کوچک و متوسط صادراتی تقدیر شد.
رئیس اداره کل اعتبارات شرکتی بانک توسعه صادرات ایران در ادامه به پراکندگی جغرافیایی و حجم تسهیلات اعطایی این بانک در بخش سرمایه گذاری و خدمات فنی و مهندسی اشاره کرد و اظهار داشت: روند سرمایه گذاری و تامین مالی پروژه های متنوع در داخل و خارج از کشور از سوی بانک توسعه صادرات ایران نشان می دهد رویکرد این بانک یه سمت بنگاه سازی بوده است.
نورسته به نشست مشترک مدیرعامل و مدیران ارشد بانک توسعه صادرات ایران و اعضای کمیسیون های تخصصی اتاق بازرگانی، صنایع و کشاورزی ایران اشاره کرد و گفت: با ارایه گزارش عملکرد جامع بانک در این جلسه، ابعاد و سطح همکاری های بانک توسعه صادرات ایران و بخش خصوصی بررسی شد.
وی تعامل نزدیک مدیران ارشد بانک توسعه صادرات ایران با اتاق های بازرگانی در سراسر کشور به عنوان نمایندگان بخش خصوصی را فرصتی مناسب برای بهبود مناسبات بانک و فعالان اقتصادی عنوان کرد.
رئیس اداره کل اعتبارات شرکتی بانک توسعه صادرات ایران با اذعان به اینکه عمده طرح های تامین مالی شده از سوی بانک، مربوط به بخش خصوصی بوده اند، گفت: بیش از 90 درصد از صادرکنندگان نمونه کشوری که عمدتا از فعالان اقتصادی بخش خصوصی هستند، در فهرست مشتریان بانک توسعه صادرات ایران قرار دارند.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد