چهارمین جشنواره فروش بیمه رازی

چهارمین جشنواره فروش بیمه رازی

پوشش «خطرجنگ» در بیمه‌نامه آتش‌سوزی

"پوشش خطر جنگ " به بیمه‌نامه‌های آتش سوزی منازل مسکونی در چهارمین دوره جشنواره فروش بیمه رازی اضافه شد.

به گزارش دیوان اقتصاد، چهارمین دوره جشنواره فروش بیمه رازی در نیمه اول سال ۱۴۰۴ با نگاهی ویژه بر رشته‌های آتش‌سوزی، باربری و زندگی راه اندازی شد. این دوره از جشنواره با هدف خرده ‌فروشی و جذب پرتفوی سودآور، افزایش آگاهی از برند و محصولات، جذب مشتریان جدید و حفظ مشتریان قدیم برنامه‌ریزی شده است.

رشته آتش سوزی به عنوان یک بیمه نامه سود ده که در ادورا گذشته جشنوارهای فروش شرکت بیمه رازی، عملکرد قابل قبولی داشته است، در چهارمین دوره جشنواره می تواند با برنامه ریزی صحیح و جذب پرتفوی مناسب به اهداف خود برسد.

بر همین اساس مدیریت بیمه های آتش سوزی بیمه رازی در تشریح جزئیات این دوره از جشنواره  گفت: برای ایجاد انگیزه و رقابت صحیح  بین کل شبکه فروش تخفیفات بیشتری برای فروش نقدی نظر گرفته شده است.

اثنی عشری عنوان کرد: با توجه به شرایط پیش آمده در کشور و در راستای نیاز و حمایت از مشتریان و با هدف انجام مسئولیت اجتماعی "پوشش خطر جنگ" به بیمه نامه های آتش سوزی منازل مسکونی اضافه شده است که شبکه فروش می توانند با استفاده از این پوشش در صدور بیمه نامه آسودگی خاطری برای مشتریان بیمه رازی ایجاد نمایند.

وی در ادامه گفت: یکی از نقاط ضعف ما در جشنواره گذشته گروه بندی شبکه فروش بود چرا که بسیاری از نمایندگان نمی دانستند در چه گروهی قرار میگیرند. بر همین اساس در این دوره ما چهار گروه در نظر گرفته ایم و هر کدام از اعضاء شبکه فروش بر اساس عملکردشان در سال 1403 تقسیم بندی و در گروه ها قرار خواهند گرفت.

مدیر بیمه های آتش سوزی با اشاره به گروهبندی شبکه فروش، افزود: گروه اول شامل نمایندگانی است که تازه وارد خانواده بیمه رازی شده اند و نمایندگانی که آشنایی کاملی با بیمه های آتش سوزی نداشته اند و فروشی بین صفر تا 20 میلیون تومان به ثبت رسانده اند. حد نصاب برای ورود به این گروه پانزده میلیون تومان در نظر گرفته شده است.گروه دوم نمایندگانی هستند که فروش آنها در سال گذشته در بیمه های آتش سوزی بین بیست الی پنجاه میلیون تومان بوده است. حد نصاب ورود به جشنواره حداقل به بیست و پنج میلیون تومان تولید حق بیمه نیاز دارد. گروه سوم شامل نمایندگانی می شود که فروش آنها در سال گذشته بین پنجاه الی صد میلیون تومان بوده و برای ورود به جشنواره و حضور در این گروه به شصت میلیون تومان حق بیمه تولیدی نیاز دارند

اما گروه چهارم شامل نمایندگانی است که حق بیمه  نامه صادر شده آنها در سال گذشته بالای صد میلیون تومان است و برای ورود به جشنواره صد و بیست میلیون تومان حق بیمه تولیدی نیاز دارند

اثنی عشری گفت: یکی از نکات مثبتی که در این دوره جشنواره تا امروز اتفاق افتاده است روند رو به رشد فروش شعب بیمه رازی در بیمه های آتش سوزی است که تقریبا حدود 33 شعبه حضور فعالی داشته اند. در این دوره جشنواره نسبت به دوره قبلی تا اکنون حدود 87% رشد حق بیمه داشته ایم که مربوط به صدور نزدیک به 7هزار حق بیمه نامه است. شعب برتر ما تا امروز در تولید حق بیمه نامه شعبه ماهشهر ، کاشان و همدان می باشند

وی عنوان کرد : جهت دسترسی راحت شبکه فروش و تسریع در فرایند صدور بیمه نامه، شبکه فروش در چند روز آینده می تواند درسامانه "رازیتک"  بیمه نامه های مسکونی خود را صادر نمایند. اتفاق دیگر که کمک مهمی در صدور بیمه نامه به شبکه فروش می کند به روز رسانی طرح های فروش است، در طرح پشتیبان رازی طرح پوشش خطر جنگ نیز  این جشنواره اضافه شده است.

اثنی عشری اظهار کرد:  اولین بیمه نامه ایی که با پوشش خطر جنگ در شرکت بیمه رازی صادر شده است مربوط می شود به نمایندگی اقای محمد علی احمدی  به سرپرستی شعبه شیراز.

مدیر بیمه های آتش سوزی در پایان گفت : یکی از اهدف ما در این جشنواره افزایش تعداد نمایندگان در بحث فروش بیمه های آتش سوزی است که امیدواریم شعب محترم بتوانند با تقویت گروه اول و اضافه نمودن نمایندگان جدید در افزایش تولید حق بیمه و صدور بیمه نامه های آتش سوزی به این هدف اصلی ما دست یابند و در پایان این جشنواره بتوانیم  در کنار هم  یک کار تیمی مهمی را انجام داده و به سودی مشترک دست یابیم.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.