جباری: بیمه ایران پوشش خطر جنگ را برای منازل و خودروها ارائه کرد

جباری: بیمه ایران پوشش خطر جنگ را برای منازل و خودروها ارائه کرد

بیمه ایران در سال گذشته ۶۰ همت حق بیمه پرداخت

مدیرعامل بیمه ایران گفت: در سال گذشته حدود ۶۰ هزار میلیارد تومان تولید حق بیمه و ۴۰ هزار میلیارد تومان خسارت پرداخت شد و حتی بزرگ‌ترین پرونده خسارت ریالی هواپیما در کشور توسط بیمه ایران رسیدگی شد.

به گزارش دیوان اقتصاد، علی جباری، در نشست خبری صمیمانه با خبرنگاران، ضمن تبریک روز خبرنگار، اقدامات این شرکت در روزهای «جنگ دوازده روزه» را تشریح کرد و گفت: بیمه ایران با هدف ایجاد آرامش و امنیت خاطر مردم، پوشش بیمه‌ای خطر جنگ را برای منازل مسکونی و خودروها ارائه داد؛ اقدامی که برخلاف رویه معمول شرکت‌های بیمه در شرایط بحران، بدون محدودیت و در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شد.

وی با یادآوری حمله رژیم صهیونیستی در سوم خرداد و آغاز بحران، گفت: عموم مردم سرمایه اصلی خود را در خانه و خودرو می‌بینند، از این‌رو با طراحی فوری طرح پوشش خطر جنگ در این دو بخش، تلاش کردیم آرامش روانی جامعه را حفظ کنیم. 

مدیرعامل بیمه ایران افزود: برخلاف شرکت‌هایی که در زمان جنگ قراردادها را محدود یا فسخ می‌کنند، بیمه ایران در همان روزهای نخست بحران، پوشش جنگ را عملیاتی کرد که با استقبال گسترده مردم مواجه شد.

جباری  با اشاره به نقش متصدیان حمل‌ونقل در جابه‌جایی کالاهای اساسی، عنوان کرد: با هماهنگی بیمه مرکزی، پوشش خطر جنگ برای کامیون‌ها و محموله‌های وارداتی نیز برقرار شد تا چرخه تأمین کالا مختل نشود. 

وی همچنین از بیمه حوادث و درمان بیش از هزار و سیصد آتش‌نشان، بیمه اتوبوس‌های شرکت واحد برای جابه‌جایی اضطراری مسافران و تداوم کامل خدمات بیمه‌ای حتی در روزهای تعطیل خبر داد.

جباری به «چشم‌انداز شش‌گانه» بیمه ایران در دولت چهاردهم اشاره کرد و گفت: از آبان سال گذشته، رویکردی تازه با محوریت «خدمت بی‌نظیر به مردم» آغاز شد که شامل اصلاح فرآیندها، تسریع پرداخت خسارت‌ها و تقویت ارتباط با مشتریان است. 

وی افزود: در سال گذشته حدود ۶۰ هزار میلیارد تومان تولید حق بیمه و ۴۰ هزار میلیارد تومان خسارت پرداخت شد و حتی بزرگ‌ترین پرونده خسارت ریالی هواپیما در کشور توسط بیمه ایران رسیدگی شد.

مدیرعامل بیمه ایران گفت: سهم بازار بیمه ایران از ۱۷–۱۸ درصد به حدود ۲۴ درصد افزایش یافته و قراردادهای متعددی با بانک‌های بزرگ کشور، از جمله ملی، کشاورزی، سپه و توسعه تعاون، منعقد شده است.

وی همچنین به مأموریت ویژه این شرکت در ارزیابی خسارت خودروها و املاک آسیب‌دیده در جنگ و واگذاری آن‌ها به بنیاد مسکن و شهرداری تهران اشاره کرد.

جباری در پایان با قدردانی از خبرنگاران، اظهار امیدواری کرد: همکاری دولت، صنعت بیمه و رسانه‌ها بیش از پیش تقویت شود تا اعتماد و آرامش مردم تداوم یابد.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.