مدیر اکتشاف شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران اعلام کرد: اسناد مناقصه عمومی 2 طرح حفاری اکتشافی ایمیدرو تا اواخر همین ماه (مهر 1404) بازگشایی می شود.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
حفاری اکتشاف دو استان به فراخوان رفت
حفاری اکتشاف دو استان به فراخوان رفت

به گزارش دیوان اقتصاد، فرشاد ژولیده سر با بیان این مطلب گفت: شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران فراخوان مناقصه های عمومی با موضوع «انجام 10 هزارمتر عملیات حفاری مغزه گیری در محدوده های اکتشافی استان فارس» و «انجام 5 هزار متر عملیات حفاری مغزه گیری در محدوده های اکتشافی ایمیدرو واقع در استان کرمان» را روز 30 شهریور 1404 برگزار کرد که مهلت دریافت اسناد 2 مناقصه مذکور روز گذشته به پایان رسید.
به گفته وی، مهلت ارائه پیشنهادها حداکثر تا ساعت 17 روز شنبه 26 مهر 1404 است که پس از آن، جلسه بازگشایی پاکات نیز صبح روز یکشنبه 27 مهر 1404 برگزار میشود.
مدیر اکتشاف شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران تصریح کرد: بررسی اسناد و ارزیابی پیشنهادهای دریافتی براساس شرایط و اسناد مناقصه حدود یک ماه طول می کشد. یک هفته پس از نهایی شدن نتایج، برای اجرا به برندگان مناقصه ها ابلاغ می شود.
وی افزود: مدت زمان اجرای عملیات حفاری در محدوده های اعلام شده، با توجه به پیشرفت عملیات اکتشافی در محدوده های موضوع مناقصه، کمتر از 6 ماه برآورد می شود.
شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران (ایمپاسکو) بازوی اجرایی ایمیدرو در حوزه معدن است که فراخوان اکتشاف دو محدوده معدنی را برگزار کرده است.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
---|---|---|
درهم | 224,630 | |
دلار | - | 1،043,050 |
لیر | 21,100 | |
پوند | 1,415,400 | |
یوان | 114,200 | |
یورو | 1،225,500 |
نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
---|---|---|
سکه امامی | 975,100,000 | |
سکه تمام | 978,000,000 | |
سکه نیم | 521,000,000 |