محمد قربانی، سرپرست روابط عمومی بانک پارسیان شد

با صدور حکمی؛ 

محمد قربانی، سرپرست روابط عمومی بانک پارسیان شد

روز گذشته مراسم تودیع مدیر پیشین و معارفه سرپرست جدید روابط‌عمومی بانک پارسیان با حضور سرپرست و اعضای هیات عامل این بانک برگزار شد.

به گزارش دیوان اقتصاد، با حکم مجید باجلان، محمد قربانی به عنوان سرپرست روابط عمومی بانک پارسیان منصوب شد.
در حکم انتصابی سرپرست روابط عمومی بانک پارسیان آمده است:

«جناب اقای محمد قربانی
سلام علیکم
نظر به تخصص، شایستگی و تجارب جنابعالی، به‌موجب این حکم به عنوان «سرپرست روابط عمومی» منصوب می‌گردید؛ امید است در پیشبرد اهداف و ماموریت‌های تدوین شده در همکاری با سایر بخش‌های گروه بانک پارسیان و با برنامه‌ریزی مناسب و تحت عنایات حضرت ولی‌عصر (عج) موفق و پیروز باشید.»
در این مراسم که با حضور سرپرست، قائم مقام و هیئت عامل بانک پارسیان برگزار شد، از خدمات اسماعیل سیرانی، مدیر پیشین روابط عمومی بانک پارسیان نیز قدردانی شد.
بر اساس این گزارش، قربانی که دانش‌آموخته مدیریت رسانه در مقطع کارشناسی ارشد است، پیش از این مسئولیت مدیریت اطلاع‌رسانی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی را عهده‌دار بود.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.