مدیر نظارت بر خدمات و مراکز گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش از آغاز و اجرای فرایند نظارت و پایش نامحسوس بر هتلها و سایر مراکز و تأسیسات گردشگری جزیره کیش خبر داد.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
آغاز نظارت نامحسوس بر هتلها و مراکز گردشگری کیش
آغاز نظارت نامحسوس بر هتلها و مراکز گردشگری کیش

به گزارش دیوان اقتصاد، سید محمد امین جعفری گفت: این اقدام در راستای تکمیل چرخه نظارتهای فنی و ارزیابیهای تخصصی صورت میگیرد و هدف آن دستیابی به تصویری واقعی و علمی از کیفیت خدمات گردشگری در جزیره کیش است.
وی با اشاره به اینکه فرایند ارزشیابی، استانداردسازی و درجهبندی تاسیسات گردشگری از مدتی قبل آغاز شده و به صورت منظم در حال پیگیری است، افزود: در کنار سیاست کلی مدیریت نظارت بر خدمات و مراکز گردشگری مبنی بر انجام بازدیدها، بازرسیها و نظارتهای فراگیر، دوره ای و میدانی توسط کارشناسان این مدیریت، از این پس پایش و بازدید نامحسوس از مؤلفههای سختافزاری و نرمافزاری تاسیسات گردشگری نیز بهطور رسمی در دستور کار قرار گرفته است.
جعفری با بیان اینکه نظارت نامحسوس روشی مؤثر برای ارزیابی بیطرفانهی کیفیت خدمات و سنجش واقعی رفتار حرفهای کارکنان و مدیران مراکز گردشگری است، تأکید کرد: نتایج این بازدیدها مبنای تصمیمات مدیریتی برای ارتقای استانداردها، بهبود تجربه گردشگران و تقویت برند گردشگری کیش خواهد بود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: مدیریت نظارت بر خدمات و مراکز گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش با بهره گیری از شاخصهای علمی و استانداردهای روز، در مسیر پایش مستمر، اصلاح ساختار خدمات و ارتقای نظام کیفیت گردشگری جزیره کیش گام برمیدارد تا حقوق گردشگران و اعتبار حرفهای فعالان این حوزه به بهترین شکل حفظ شود.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
| نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| درهم | 293،870 | |
| دلار | - | 1،080,200 |
| لیر | 25,800 | |
| پوند | 1,440,200 | |
| یوان | 151,900 | |
| یورو | 1،256,400 |
| نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| سکه امامی | 1,120,100,000 | |
| سکه تمام | 1,069,150,000 | |
| سکه نیم | 583,600,000 |



























































































