هفدهمین نشست شورای فرهنگی خیابان طالقانی با حضور رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران و عضو هیأت مدیره بیمه آسیا برگزار و از بیمه آسیا بهعنوان یکی از عوامل اجرایی فعال و اثرگذار در برگزاری مراسم یومالله ۱۳ آبان تقدیر شد.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تقدیر از بیمه آسیا در هفدهمین نشست شورای فرهنگی
تقدیر از بیمه آسیا در هفدهمین نشست شورای فرهنگی

به گزارش دیوان اقتصاد، این نشست که با میزبانی بیمه آسیا و با حضور هوشنگ فتاح، عضو هیأتمدیره بیمه آسیا و حجت الاسلام سید محسن محمودی، رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران برگزار شد، بر نقش مؤثر بیمه آسیا در پشتیبانی، هماهنگی و مشارکت در برگزاری شایسته مراسم یوم ا…۱۳ آبان تأکید و از هفت وزارت خانه ، سازمان و … نیز به عنوان عوامل اجرایی در برگزاری این مراسم قدردانی شد.
در بخش پایانی این نشست، موضوع برگزاری مراسم سوگواری شهادت حضرت زهرا(س) مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد این مراسم با مشارکت و هماهنگی دستگاههای حاضر به نحو شایسته ای برگزار شود.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
.
.
.
.
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
| نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| درهم | 293،150 | |
| دلار | - | 1،076,700 |
| لیر | 25,500 | |
| پوند | 1,417,400 | |
| یوان | 151,200 | |
| یورو | 1،244,500 |
| نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| سکه امامی | 1,117,400,000 | |
| سکه تمام | 1,048,500,000 | |
| سکه نیم | 582,500,000 |



























































































