تصویب افزایش سرمایه ۶۷درصدی در مجمع فوق‌العاده شرکت خدمات انفورماتیک

تصویب افزایش سرمایه ۶۷درصدی در مجمع فوق‌العاده شرکت خدمات انفورماتیک

مجمع فوق‌العاده شرکت خدمات انفورماتیک، افزایش 67 درصدی سرمایه را با هدف بهبود و ارتقای ظرفیت زیرساخت‌های شرکت تصویب کرد.
 

به گزارش دیوان اقتصاد، پیش از رأی‌گیری، دکتر علیرضا ماهیار مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک، به‌عنوان رئیس مجمع، طی سخنانی به عملکرد مطلوب شرکت اشاره و خاطرنشان کرد: تاب‌آوری سامانه‌های خدمت‌رسان و همراهی شرکت با سایر مجموعه‌ها، کارنامه قابل قبولی را از گروه و به‌ویژه شرکت خدمات انفورماتیک برجای گذاشته و زحمات تک‌تک همکاران مجموعه قابل تقدیر است.

بابک درویش روحانی مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک نیز در ادامه مجمع، طی گزارشی، در خصوص دلایل افزایش سرمایه شرکت، به‌ضرورت ارتقای خوداتکایی و توان رقابتی شرکت تأکیدکرد و افزود: انتظار می‌رود با این مصوبه، توان نوآوری شرکت ارتقا یافته و پایداری شرکت را حفظ نماییم.

وی تأکید کرد: به‌این‌ترتیب، امکان پشتیانی از راهبُردهای بلندمدت شرکت فراهم شده و ضمن افزایش اعتبار شرکت در برابر مشتریان و نهادهای ثالث، امکان سرمایه‌گذاری و تسهیل اجرای طرح‌های توسعه‌ای شرکت بیش‌ازپیش فراهم خواهد شد.

با تأیید صورت گرفته در مجمع، سرمایه شرکت از مبلغ ۳۶۰۰ میلیارد تومان از محل مطالبات حال شده سهام‌داران و آورده نقدی به حدود ۶۰۰۰ میلیارد تومان افزایش می‌یابد.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.