رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: با توجه به افزایش تقاضا برای سفرهای هوایی صنعت هوانوردی ایران در پنج سال اخیر سالیانه به طور میانگین رشد 9 درصدی تجربه کرده است.
صنعت هوانوردی ایران در پنج سال اخیر سالیانه 9 درصد رشد کرده است
صنعت هوانوردی ایران در پنج سال اخیر سالیانه 9 درصد رشد کرده است
به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از ایرنا، «علی عابدزاده» در مراسم تودیع و معارفه مدیر عامل و سرپرست شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) افزود: صنعت حمل و نقل هوایی در منطقه خاورمیانه به طور دایم رو به رشد بوده و رشد این صنعت در این منطقه 4 تا 5 درصد بیشتر از میانگین جهانی است.
وی گفت: 25 تا 30 درصد جا به جایی مسافر و بار در منطقه آسیا و اقیانوسیه و 25 درصد در اروپا انجام می شود و این نشان می دهد که ایران در یک موقعیت ممتاز منطقه ای باید از این فرصت با اصلاح ساختارهای هوایی و مالی بهره ببرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: در 2 سال اخیر خوشبختانه در حوزه زیرساخت های فرودگاهی و ناوبری هوایی کشور اقدام های بسیار خوبی انجام شده است و ما در تمام حوزه های آموزشی، سخت افزاری و نرم افزاری، فنی و عملیاتی با اولویت بندی کارهای خود را به خوبی پیش بردیم.
عابدزاده افزود: ما در حوزه صنعت حمل و نقل هوایی نیازمند همکاری همه دستگاه های اجرایی هستیم تا بتوانیم به مسئولیت های خود در این حوزه به خوبی عمل کنیم و هم اکنون دولت و مجلس توسعه صنعت حمل و نقل هوایی را یکی از اولویت های مهم کشور می دانند.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: در پنج سال اخیر حمل و نقل خصوصی و شخصی در کشور به شدت گسترش یافته و با افزایش وسایل نقلیه، حمل و نقل شخصی از عمومی سبقت گرفته اما سهم حمل و نقل هوایی به طور کلی در این سال ها نسبت به ریل و جاده افزایش داشته است، در حالی که ما از بودجه دولتی در این بخش استفاده نمی کنیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه رشد حمل و نقل هوایی در 5 سال اخیر بدون اتکا به بودجه عمومی دولت انجام شده است، اظهار داشت: باید از ساختارهای مناسب اقتصادی و روش های تامین مالی مناسب در این حوزه استفاده کنیم و این نیازمند قوانین مقررات جدیدی است که باید مجلس و دولت به ما کمک کند.
به گفته عابدزاده، ظرفیت فرودگاه امام سالیانه 20 تا 30 میلیون افزایش نمی یابد، مگر اینکه ساختارهای اقتصادی خاصی را در صنعت حمل و نقل هوایی به کار ببریم، زیرا استفاده از مدل های جدید ساختارهای اقتصادی در این بخش منطبق با استانداردهای جهانی بسیار ضروری شده است و باید تلاش کنیم با کاهش هزینه های خود در این صنعت مردم بتوانند از آن به نفع خود استفاده کنند.
به گزارش ایرنا، «عباس آخوندی» وزیر راه و شهرسازی روز گذشته( شنبه) در حکمی «کوروش فتاحی» را تا انتخاب مدیرعامل جدید شرکت شهر فرودگاهی امامخمینی (ره)، به سمت سرپرستی این شرکت منصوب کرد.
«محمود نویدی» پیش از این مسئولیت را بعهده داشت.
**عملیات انتقال حجاج
عابدزاده با اشاره به عملیات جابه جایی زائران ایرانی در حج تمتع امسال اظهار داشت: امسال عملیات حج برای ما عملیات ویژه ای است زیرا طرف مقابل با ما همکاری نمی کند و دوست ندارد مردم به راحتی سفر حج خود را انجام دهند.
وی گفت: به علت شرایط خاصی که در فرودگاه مدینه بوجود آمده، در برخی روزها انبوهی از پروازها به آن انجام و از این فرودگاه به مقصد فرودگاه های کشور انجام شود و این نشان می دهد در برخی روزها پروازهای حج ما 5 تا 6 برابر افزایش می یابد که امیدواریم بتوانیم با همکاری همه دستگاه های اجرایی عملیات حج را امسال به خوبی اجرا کنیم.
به گزارش ایرنا، «حسین اسفندیاری» قائم مقام مدیرعامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران پیش ازاین گفته بود،20 فرودگاه کشور ازاوایل مرداد ماه، آماده اعزام 85 هزار زائرایرانی به سرزمین وحی هستند.
به گفته وی، امسال بیش از 85 هزار زائر ایرانی ازفرودگاه های داخلی عازم مدینه منوره و مکه مکرمه می شوند که سهم فرودگاه حضرت امام خمینی (ره ) حدود 25 هزار و 200 زائر خواهد بود.
وی، با بیان اینکه برای اعزام زائران ایرانی به عربستان با سازمان حج و زیارت هماهنگی های لازم انجام شده است، گفت: امسال 10 هزار و 400 نفر از فرودگاه مشهد، هفت هزار زائر از گرگان، 6 هزار و 400 نفر از اصفهان وپنج هزار نفر از فرودگاه اهواز به این کشور اعزام می شوند.
وی اظهارداشت: برای انجام حج تمتع امسال 3700 نفر از شیراز ، 3500 زائر از سازی ، 3400 نفر از همدان، 3240 نفر از تبریز ، 2900 زائر از کرمان ، 2700 نفر از ارومیه ، 2400 نفر از یزد و 2100 زائرایرانی از فرودگاه زاهدان عازم سرزمین وحی می شوند.
قائم مقام مدیرعامل در امورفرودگاه های شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران بیان کرد:در سال جاری از فرودگاه بندر عباس 1600 نفر ، از فرودگاه بیرجند 1600 زائر ، از کرمانشاه 1300 نفر ، از زنجام 1100 نفر ، از بوشهر 1060 ، از رشت 810 نفر و از فرودگاه اردبیل 795 زائران ایرانی عازم بیت الله الحرام خواهند شد.
وی با بیان این با تعیین مسئولان عملیات حج تمام فرودگاه های کشور از 45 روز پیش برای عزیمت زائران ایرانی آماده شده و بیش از 86 هزار زائر ایرانی امسال به حج تمتع اعزام می شوند، گفت: عملیات اعزام ( رفت) زائران تهرانی و برخی از استانهای نزدیک از 4 مرداد ماه از طریق فرودگاه حضرت امام خمینی (ره)آغاز و تا 5 شهریورماه ادامه خواهد داشت و بیشترین زائر کشورمان نیز از این فرودگاه عازم عربستان سعودی خواهند شد.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد