معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: حالا نوبت این است که در جهان اسلام، جایزه ای معتبر و مورد اقبال همه ایجاد شود و دریافت جایزه مصطفی(ص) برای دانشمندان یک آرزو و بدست آوردن آن یک توفیق باشد.
جایزه مصطفی(ص) محرکی برای افزایش اعتبار علمی دانشمندان جهان اسلام
جایزه مصطفی(ص) محرکی برای افزایش اعتبار علمی دانشمندان جهان اسلام
به گزارش دیوان اقتصاد،مجتبی شریعتی نیاسر در خصوص اینکه آیا جایزه مصطفی(ص) می تواند تاثیری در جوامع علمی داشته باشد، گفت: جایزه هایی از این سطح، جزو جایزه هایی محسوب می شوند که زمینه معرفی توان علمی کشورهای اسلامی را در ارزیابی های علمی و بین المللی فراهم می کند.
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه بیان داشت: جایزه مصطفی(ص) از دسته برنامه هایی است که توانسته در سطح جهانی مطرح شود و دانشمندان کشورهای دیگر را به حضور در این رویداد دعوت کند. البته از این امر نباید غافل شد که قابلیت متولیان برگزاری جایزه می تواند باعث شود تا این جایزه آینده روشنی در افق علمی جهان داشته باشد.
شریعتی نیاسر اظهار داشت: شکوفایی علمی در جهان اسلام از برگزاری چنین جوایزی روی می دهد و قطعا برای اعتبار کشور نیز مفید است و ما شکی نداریم که اگر با قدرت این راه را ادامه دهیم، می توانیم به اعتبار علمی دانشمندان جهان اسلام بیفزاییم.
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه با اشاره به اینکه همه جایزه های بزرگ دنیا از ابتدا توسعه یافته نبودند، گفت: در حال حاضر در دنیا جوایزی مطرح است که بسیار معتبر و شناخته شده است. نکته مهم این است که این جوایز مانند جایزه فیلدز و نوبل در ابتدا اینگونه نبودند اما حالا به جایی رسیدند که هرکدام از دانشمندان که موفق به دریافت جایزه شوند آن را موفقیت بزرگی می دانند.
وی با اشاره به دریافت جایزه فیلدز توسط مریم میرزاخانی گفت: ما توانستیم چنین جایزه معتبری را دریافت کنیم و حالا نوبت آن رسیده که در جهان اسلام نیز، جایزه ای مورد قبول همه واقع شود تا به جایی برسیم که گرفتن جایزه مصطفی(ص) برای دانشمندان یک آرزو و بدست آوردن آن یک توفیق باشد.
شریعتی نیاسر خاطرنشان کرد: من معتقدم که این امر، دور از دسترس نیست و اگر متولیان برگزاری جایزه مصطفی(ص) تلاش شان را در جهت تحقق اهداف از پیش تعیین شده برای این جایزه بیشتر کنند و دوره سوم جایزه با کیفیت هر چه تمام تر برگزار شود، شاهد حضور پررنگ دانشمندان جهان اسلام در جایزه و سعی و تلاش شان برای کسب آن خواهیم بود.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد