رییس کانون بانکها و موسسات خصوصی، مباحث مطرح شده مدیران عامل بانکها با رییس کل بانک مرکزی را تشریح کرد.
نشست جدید رییس کل بانک مرکزی با مدیران عامل بانکها
نشست جدید رییس کل بانک مرکزی با مدیران عامل بانکها
به گزارش دیوان اقتصاد، کوروش پرویزیان در سی و پنجمین جلسه مدیران عامل بانک ها با حضور عبدالناصر همتی؛ رییس کل بانک مرکزی که عصر دیروز در محل کانون بانک ها و موسسات خصوصی برگزار شد، با تاکید بر نقش کمک و حمایت بانک ها در حادثه سیل اخیر، درباره برخی مشکلات بانک ها اظهار داشت: مهم ترین موضوعی که اکنون در سیستم بانکی وجود دارد، برگزاری مجامع بانک ها است زیرا دستورالعمل جدید که برای برگزاری مجامع بانک ها از سوی بانک مرکزی ابلاغ شده، متفاوت از گذشته است و با توجه به وضعیت فعلی بانک ها از رییس کل بانک مرکزی تقاضا بازنگری در این خصوص را داریم.
وی افزود: دستورالعمل شناسایی درآمد از دیگر موارد و مشکلات فعلی بانک ها است و از حوزه نظارت بانک مرکزی تقاضا شد تا دستورالعمل شناسایی درآمد مورد بازنگری قرار گیرد. رییس کانون بانک ها و موسسات خصوصی، سومین موضوع را حسابرسی ارزی بانک ها عنوان کرد و ادامه داد: موضوع سوم درباره حسابرسی ارزی است، موضوعی که سال ۹۰، ۹۱ مطرح بود و به دلیل نزدیکی مجامع اگر این مشکل حل و فصل شود به طور حتم به ساختار بانک ها کمک خواهد کرد.
پرویزیان ادامه داد: چهارمین موضوع درباره بحث دستورالعمل کفایت سرمایه است که این دستورالعمل ابلاغی برای شبکه بانکی کشور مشکل آفرین خواهد بود. همچنین در ادامه این نشست، محمدرضا حسین زاده با تاکید بر اهمیت همکاری و همیاری شبکه بانکی کشور در شرایط فعلی اقتصاد، گفت: به دلیل شرایط خاص کشور تقاضا داریم تا حوزه نظارت بانک مرکزی درباره مجامع بانک ها کمی منعطف باشند زیرا این دستورالعمل ها در شرایط عادی بسیار به جا و صحیح است، اما اکنون بانک ها با برخی مشکلات مواجه هستند که از بانک مرکزی تقاضا کمک داریم.
لازم به ذکر است، در این جلسه مدیران عامل بانک ها در مورد ضرورت احیای کانون بانک ها، مسئله نحوه تسعیر دارایی ها و موضوع رمزهای یکبار مصرف، مسائل مربوط به واگذاری اموال و دارایی های مازاد بانک ها و سایر موارد نظرات خود را مطرح و بحث و تبادل نظر شد و مقرر شد پیگیری لازم جهت حل و فصل مطالب مطروحه انجام گیرد
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد