مدیرعامل بانک رفاه گفت: بانک رفاه به عنوان بانک حوزه سلامت از تمامی فرصت های اکوسیستم نوآوری برای نیل به اهداف خود که همانا خدمت رسانی باکیفیت، چابک و امن به مشتریان است استفاده می کند.
مدیرعامل بانک رفاه: ضرورت استفاده حداکثری از اکو سیستم نوآوری
مدیرعامل بانک رفاه: ضرورت استفاده حداکثری از اکو سیستم نوآوری
به گزارش دیوان اقتصاد، دکتر محمد علی سهمانی مدیر عامل این بانک در حاشیه مراسم رفاتک پیچ در هشتمین نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری – اینوتکس ۲۰۱۹ – با تاکید بر حمایت این بانک از اکوسیستم استارتاپی کشور اظهار داشت: شروع فعالیت در حوزه استارتاپی و کسب وکارهای اینترنتی همواره با برخی ملاحظات همراه است و بانک رفاه برای گام نخست بودجه ای را برای حمایت از استارتاپ های حوزه سلامت در نظر گرفته که البته آمادگی دارد در صورتی که استارتاپ ها، نیازها و ملاحظات این بانک را با استفاده از توان نوآوری و خلاقیت خود برآورده کنند این بودجه را افزایش دهد.
مدیر عامل بانک رفاه با بیان اینکه این بانک در سال97 برای بهره برداری بهتر از دنیای فناوری های نوین اقدام به تأسیس و استقرار مرکز نوآوری موسوم به رفاتک کرده است، افزود: رسالت اصلی این مرکز، توسعه فعالیت های فناورانه در حوزه های مختلف فعالیت بانک رفاه است. رفاتک پیچ نیز که امروز شاهد برگزاری آن بودیم یکی از رویدادهایی است که توسط این مرکز برای حمایت از استارتاپ های حوزه سلامت و فین تک ها برنامه ریزی و اجرا شده است.
وی با تصریح اینکه برگزاری رویدادهایی همچون رفاتک پیچ، کسب و انباشت تجربه خوبی برای فعالیت های آتی رفاتک محسوب می شود، اظهار داشت: با حمایت از فین تک ها می توانیم مشکلات و چالش های حوزه سلامت را با هزینه بسیار کمتر از روش های سنتی برطرف کنیم.
دکتر سهمانی با تاکید بر این که بانک رفاه بانکی اجتماعی است، تصریح کرد: پرتفوی سرمایه گذاری های بانک رفاه متنوع و شامل بخش های صنعت، خدمات، بازرگانی و … است، اما یکی از عمده فعالیت های این بانک در حوزه سلامت است. استارتاپ ها می توانند با رصد نیازها و کمبودهای حوزه سلامت در جهت رفع این نیازها، راهکارها و ایده های نوآور و خلاقانه خود را ارائه دهند؛ بانک رفاه نیز به منزله یکی از مهم ترین تامین کنندگان مالی این حوزه، از این راهکارها و ایدهها حمایت خواهد کرد.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد