در راستای حمایت از اشتغال زایی و رونق تولید مدیرشعب استان های اصفهان، قم، مرکزی و چهارمحال بختیاری بانک ایران زمین به اتفاق مدیران ارشد این مدیریت با مدیران ارشد شرکت های گل دارو و کشت و دام فضیل دیدار و گفتگو کردند.
بازدید مدیر استانی بانک ایران زمین از شرکت های تولیدی دارو و کشت و صنعت استان
بازدید مدیر استانی بانک ایران زمین از شرکت های تولیدی دارو و کشت و صنعت استان
به گزارش دیوان اقتصاد، محمدرضا سبزواری مدیراستان در این بازدیدها اظهار کرد: سیاست اصلی دولت ایجاد اشتغال و رونق تولید و به تبع آن ثبات قیمت ها است و بانک ها نیز بر اساس رسالتی که بر دوش دارند در جهت پایداری این صنایع برنامه های همسو را در دستور کار قرار داده اند.
وی حمایت از تولید داخلی را مولفه اثر گذار اقتصاد و اهمیت به تحقق برنامه ها در سال تولید رونق و سیاست های اقتصاد مقاومتی را بسیار مهم و توجه به ایفای درست نقش ها ومسئولیت ها در سه بخش تولید، توزیع و مصرف را امری ضروری در چرخه صنعت دانست و ایجاد هرچه بهتر این روابط را از طرفین خواستار شد .
سبزواری ضمن ابراز خرسندی از تلاش های صورت گرفته در راستای احیاء طب سنتی و گیاه درمانی علمی در کشور و تولیدات شرکت با فرآوری و بسته بندی به روز نسبت به سایر شرکت های فعال در این عرصه آن را شایسته تجلیل دانست و افزود: پشتیبانی از تولید ملی به منزله حمایت از اشتغال، کار و سرمایه ایرانی است و بانک ایران زمین در راستای ایفاد نقش ملی خود به عنوان یک بانک خوش نام آمادگی خود را جهت ایجاد و افزایش تعاملات سازنده اعلام می کند.
در بازدید از شرکت کشت و دام فضیل قسمت های مختلف گاوداری نظیر مرکز نگهداری،تغذیه، انبار علوفه ... مورد بازدید قرار گرفت و مهندس نصر مدیرشرکت بیان کرد: این دامداری با دارا بودن 4200 راس گاوشیرده و گله10000 راسی و تولید روزانه 160 تن شیر با متوسط تولید هر راس 40کیلوگرم در روز از بزرگترین واحد های دامداری استان اصفهان در بخش خصوصی است و از موفقیت های این واحد می توان به تولید شیر خالص برای کارخانه های تولید شیر خشک اشاره کرد و در حال حاضر به طور مستقیم برای 200 نفر اشتغالزائی کرده است.
در بازدید از شرکت گل دارو، دکتر فلامرزی مدیر عامل شرکت ابتدا به تشریح فعالیت ها و دستاورد ها پرداخت و اظهار داشت: تولیدات این شرکت بالغ بر 100 نوع محصول از قبیل شربت، کپسول، قرص، پماد،ق طره،کرم، ژل و محلولهای خوراکی گیاهی برای بیماری های قلبی،گوارشی، ضد حساسیت، تنفسی، ضد احتقان، تقویتی، ضد قارچ، روانی و عضلانی است.
فلامرزی بر لزوم ایجاد و استفاده از مزارع کشت و صنعت تولید گیاهان داروئی تاکید و موفقیت شرکت را حاصل تلاش بیشتر از دو دهه فعالیت با حضور و همکاری 100 شرکت فعال در این زمینه خواند.
ایشان در بخش دوم سخنان خود با اشاره به اهمیت کارآفرینی و ضرورت حفظ شرکت های دانش بنیان پرداخت و گفت: در حال حاضر این شرکت برای 200 نفر به صورت مستقیم کارآفرینی دارد.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد