دستیابی به اقتصاد هوشمند تا پایان دولت دوازدهم

وزیر اقتصاد اعلام کرد:

دستیابی به اقتصاد هوشمند تا پایان دولت دوازدهم

شنبه, ژولیه 20, 2019 - 14:00 لینک کوتاه اشتراک گذاری با تلگرام پرینت

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: در نظر داریم تا پایان دولت دوازدهم روند الکترونیکی کردن فعالیت‌ها را سرعت دهیم تا اقتصاد هوشمند و دیجیتال شکل بگیرد.

به گزارش دیوان اقتصاد,فرهاد دژپسند روز شنبه در مراسم امضای تفاهمنامه تبادل داده و اطلاعات بین وزاتخانه‌های امور اقتصادی و دارایی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه نمایشگاه الکامپ افزود: این تفاهم‌نامه در راستای شکل‌گیری نظام الکترونیکی دریافت مالیات در کشور امضا می‌شود.
وزیر امور اقتصادی و دارایی اضافه کرد: این روزها بسیار شنیده می‌شود که برای رشد درآمدهای مالیاتی باید پایه‌های مالیاتی افزایش یافته و راه‌های فرار مالیاتی مسدود شود که برای تحقق این هدف برنامه‌هایی به مجلس ارائه شده است.
دژپسند با تاکید بر لزوم شکل‌گیری اقتصاد هوشمند ادامه داد: باید اقتصاد کشور را به گونه‌ای شکل دهیم که اقتصاد مقاوم به اقتصاد هوشمند تبدیل شود. در این راستا باید نظام بانکی و بیمه‌ای و سایر بخش های اقتصادی به صورت دیجیتال و هوشمند باشند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: نباید فرایند کسب مجوز طولانی و زمان‌بر باشد و باید این روند شتاب بگیرد.
وی ادامه داد: همکاری امروز با وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی برای تبادل اطلاعات بیمه ای و مالیاتی باید به سایر دستگاه ها و وزارتخانه ها تسری یابد که در این راستا با وزارتخانه های ارتباطات و فناوری اطلاعات و راه و شهرسازی نیز تفاهم‌نامه هایی به امضا رسیده است.

ظرفیت‌های جدید با هوشمندسازی اقتصاد
وزیر امور اقتصادی و دارایی همچنین در مراسم رونمایی از سه سامانه شبکه تعاملی تحلیلگران جوان اقتصاد ایران، برون سپاری مالیات بر نقل و انتقال املاک مسکونی و درگاه الکترونیکی سهامداران (دارا) گفت: اقتصاد هوشمند می‌تواند مشکلات را برطرف کرده و ظرفیت‌های جدیدی را برای فعالیت‌های اقتصادی فراهم کند.
دژپسند با اشاره به جزئیات راه اندازی سامانه های جدید در حاشیه نمایشگاه الکامپ اظهار داشت: سامانه دارا که امروز برای بورس و بازار سرمایه راه اندازی شد می‌تواند موانع مکانی و زمانی را برای سهامداران کند به طوری که افراد می‌توانند در هر زمان و هر مکانی به اطلاعات دسترسی داشته باشند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: راه اندازی این سامانه می تواند کاغذ را از فرایند اداری حذف کند و از طریق آن افراد می توانند به سرعت به اطلاعات مورد نیاز دست پیدا کنند.
وی با اشاره به راه اندازی سامانه گواهی معاملات املاک گفت: برای دریافت این گواهی ها، مشکلات زیادی وجود داشت که به زودی رفع خواهد شد.
دژپسند با بیان اینکه این سامانه می تواند مسافرت های اضافی در سطح کلانشهرها را کاهش دهد، افزود: مزیت دیگر راه اندازی این سامانه، حذف روابط چهره به چهره است که به سلامت اداری کمک می کند.
وی اظهار داشت: از طریق این سامانه، کارها با سهولت بیشتری انجام می‌شود و افراد می توانند بدون مراجعه حضوری کارهای خود را پیگیری کنند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: از طریق این سامانه، اطلاعات مربوط به اموال و املاک افراد مشخص شده و از طریق آن حقوق دولت و مودیان مالیاتی تأمین خواهد شد.
وی درباره راه اندازی شبکه تحلیلگران جوان نیز گفت: از طریق راه اندازی این سامانه، اقتصاددان را در بخش های مختلف نظرها و پیشنهادات خود را ارائه می کنند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: تا دستیابی به اقتصاد هوشمند، فاصله داریم اما این فاصله را می‌توان با تلاش متخصصان و کارشناسان کاهش دهیم.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.