تشکیل ۶ اتاق فکر جدید در وزارت اقتصاد

تشکیل ۶ اتاق فکر جدید در وزارت اقتصاد

دوشنبه, ژولیه 22, 2019 - 09:00 لینک کوتاه اشتراک گذاری با تلگرام پرینت

دستیار وزیر اقتصاد گفت: شبکه تحلیل‌گران جوان اقتصاد ایران در مرحله اول در ۶ اتاق فکر، بر مبنای اولویت‌های حاضر وزارت اقتصاد طراحی‌ شده است.

به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از ایبِنا، پیمان میراب آستانه در آیین رونمایی از «شبکه تعاملی تحلیل گران جوان اقتصاد ایران» که در نمایشگاه الکامپ و در حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی اتفاق افتاد، با بیان این مطلب افزود: سه هدف اصلی افزایش تعامل موثر با نخبگان و خبرگان اقتصادی جوان، بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های علمی و تخصصی و توانایی‌های جوانان در فرآیند تصمیم سازی و تنظیم سیاست‌های اقتصادی کشور و بهره‌مندی از آخرین یافته‌های علمی و ایده‌های نوآورانه و خلاقانه در حوزه‌های مرتبط با علوم اقتصادی و حوزه وظایف این وزارتخانه در طراحی این شبکه مدنظر بوده است.

وی اظهار داشت: انتظار می رود تحلیل گران جوان اقتصاد کشور با ورود به تازه های گفتمانی، سیاستی، علمی و فناوری در حوزه های موضوعی مختلف در سطح ایران و جهان و شناخت دقیق و به موقع نیازها و مشکلات روز جامعه از طریق این شبکه نسبت به ارائه ایده‌های خلاقانه و نوآورانه و پاسخ های درخور و متناسب و همچنین پیشنهاد سیاست‌های اقتصادی متناسب و سازوکارهای اجرایی آن اقدام کنند.

دستیار وزیر امور اقتصاد و دارایی با بیان اینکه شبکه تحلیل گران جوان اقتصاد ایران در مرحله اول در ۶ اتاق فکر، بر مبنای اولویت‌های حاضر وزارت اقتصاد طراحی‌ شده است، افزود: «اقتصاد کلان»، «فضای کسب‌وکار»، «بازارهای مالی و تجارت»، «مالیه دولت و نظارت مالی»، «اقتصاد هوشمند» و «مدیریت دارایی‌ها و بدهی‌های دولت» شش اتاق فکر این شبکه هستند.

دستیار وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره نحوه عضویت علاقه‌مندان در این شبکه تصریح کرد: فارغ‌التحصیلان و دانشجویان دوره دکتری و فارغ‌التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد در رشته‌هایی ازجمله اقتصاد، مدیریت، حسابداری و سایر رشته‌های مرتبط در داخل و خارج از کشور بعد از احراز شرایط می‌توانند عضو شبکه تعاملی تحلیلگران جوان اقتصاد ایران شوند.

پیمان میراب آستانه درباره شرایط احراز نیز افزود: اعضای شبکه تحلیل گران جوان اقتصاد ایران باید حداقل حائز یکی از این شروط باشند: «مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد با معدل بالای ۱۷»، «دو مقاله علمی و پژوهشی»، «پنج یادداشت ترویجی و سیاست‌گذاری» و «سه گزارش کارشناسی یا طرح پژوهشی. »

دستیار وزیر اقتصاد در ادامه از طراحی مکانیزم های انگیزشی شامل ابعاد مادی و معنوی در حمایت و تشویق فعالین این شبکه خبر داد و اظهار داشت، حمایت از انتشار پژوهش های منتخب در نشریات مرتبط، برخورداری از فرصت‌های آموزشی، مطالعاتی، اعطای پاداش نقدی و مشارکت افراد منتخب در اجرای طرح‌های پژوهشی از جمله سازوکارهای تشویقی است.

وی در پایان یادآور شد، علاقه مندان برای عضویت در این شبکه و پیگیری اخبار تکمیلی و چگونگی فعالیت آن می توانند به آدرس اینترنتی Econet.mefa.ir مراجعه کنند.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.