وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: کاهش واردات به عنوان یکی از ضروریات برای افزایش ساخت داخل و رونق تولید از سیاستهای اصلی دولت تدبیر و امید است.
کاهش واردات، سیاست اصلی دولت است
کاهش واردات، سیاست اصلی دولت است
به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از ایرنا,رضا رحمانی روز شنبه در حاشیه آیین نکوداشت واحدهای نمونه صنعتی اصفهان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با کاهش واردات، تشکلها، سازندگان و انجمنهای صنعتی داخلی که از توانایی بالایی برخوردارند حمایت شده و فعالتر خواهند شد که این امر افزایش درآمدزایی را رقم خواهد زد.
وی با اشاره به اهمیت آغاز نهضتی با موضوع توجه بیشتر به تولید ملی، اضافه کرد: احیای مجموعهها و ظرفیتهایی که هم اکنون با توان کمتری کار میکنند برای خودکفایی در ساخت برخی از کالاهای وارداتی از اولویتهای سه ساله این وزارتخانه محسوب میشود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت اشتغالزایی را در گرو توجه به تولید داخل دانست و ادامه داد: در همین ارتباط برای شش ماهه دوم امسال ۱۰۰ هزار میلیارد تومان برای افزایش سرمایه ثابت واحدهای تولیدی و صنعتی در کل کشور اختصاص یافته که در صورت تحقق کامل آن می توانیم شاهد رشد و تحول مناسبی در این عرصه باشیم.
رحمانی تصریح کرد: استان اصفهان به عنوان صنعتی ترین استان کشور از جمله مناطقی است که در صورت بهبود اوضاع در آن، بهبود ۱۰ تا ۱۲ درصدی اقتصادی و صنعتی در کل کشور رخ میدهد، زیرا این منطقه از حیث تولید و تجارت نقش برجسته ای در مقایسه با دیگر استانها دارد.
وی به رونمایی از میز ملی توسعه صادرات نساجی کشور با محوریت اصفهان اشاره و خاطرنشان کرد: این اقدام در جت تسهیل در امور نساجی در کشور انجام گرفت و امیدواریم مشکلات این بخش با نظرات تخصص متخصصان آن رفع شود.
رحمانی تاکید کرد: در سفر به اصفهان تشکلها و انجمنهای ساخت و تولید در زمینه های مختلف را با روحیه دیدم و با توجه به جنگ اقتصادی که در آن قرار داریم باید همه از دوران دفاع مقدس درس بگیرند و همچون جنگ تحمیلی، در جنگ اقتصادی نیز هوشیار و توانا باشند.
در آیین نکوداشت واحدهای نمونه صنعتی استان اصفهان ۴۰ واحد صنعتی و تولیدی مورد تجلیل قرار گرفتند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت به همراه وزیر راه و شهرسازی روز شنبه به منظور بازدید و افتتاح شماری از طرحهای صنعتی و عمرانی به اصفهان سفر کرد.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد