اجرای افزایش سرمایه از ۲۰۰ به ۵۰۰میلیارد تومان

مدیر عامل بیمه رازی خبر داد:

اجرای افزایش سرمایه از ۲۰۰ به ۵۰۰میلیارد تومان

مدیر عامل بیمه رازی گفت: اجرای مصوبه افزایش سرمایه از ۲۰۰به ۵۰۰ میلیارد تومان در اختیار هیات مدیره است که فردا درمجمع اولین مرحله افزایش سرمایه از ۲۰۰ به ۳۰۰میلیارد تومان می باشد عملیاتی می شود
وامیدواریم مراحل بعدی نیز به زودی انجام شود.

به گزارش ديوان اقتصاد، مجيد بختياري افزود: در یکسال گذشته در يك تعامل سازنده با بدنه شركت اصلاح پرتفوي در زمينه شخص ثالث و درمان در نظر گرفته شده به طوريكه با تغییر رویکرد بتوانیم پرتفويي منظم و با كيفيت داشته باشيم.
وي تصريح كرد: دراين راستا ٧٥ درصد از سهم پرتفوي موتور سيکلت را کاهش دادیم که در نتیجه ۳۸درصد کاهش خسارت داشتیم.
وی با اشاره به این نکته که بیمه رازی نخستین شرکت بیمه خصوصی کشور است که وارد سال شانزدهم فعالیت خود می شود، افزود: از بدو روی کار آمدن در این شرکت در تابستان سال گذشته سعی کردیم تا نگاه عمیقی به وضعیت این شرکت بیمه داشته باشیم و به همین دلیل 5 گام را شامل شناخت، مشخص کردن سطحی از تنظیم اولیه، تعیین ارزش ها و خطوط قرمز، ارزیابی برنامه های شرکت و کسب سود باکیفیت و منطقی و پایدار را در دستور کار قرار دهیم.
مدیرعامل شرکت بیمه رازی ابا اشاره به این که زیان انباشته شرکت تا یک و نیم سال آینده صفر می شود گفت:با توجه به این که بیمه رازی نخستین شرکت بیمه خصوصی کشور است که وارد شانزدهمین سال فعالیت خود می شود سعی کردیم تا نگاه عمیقی به وضعیت شرکت داشته باشیم و باتعریف 5 گام شامل شناخت، مشخص کردن سطحی از تنظیم اولیه، تعیین ارزش ها و خطوط قرمز، ارزیابی برنامه های شرکت و کسب سود باکیفیت و منطقی و پایدار را در دستور کار قرار دهیم.
وی دانایی را به معنای نوآوری، خلاقیت، نواندیشی و توجه به مسائل حرفه ای خواند و ادامه داد: درصددیم تا بیمه رازی را به عنوان یک الگو در صنعت بیمه کشور مطرح کنیم به همین دلیل یک تیم مدیریتی حرفه ای را در شرکت مستقر کردیم و با ایجاد واحدهای مدیریت ریسک، توسعه دیجیتال، مدیریت حسابرسی و مدیریت سرمایه گذاری، در تلاشیم که شرکت را به جایگاه واقعی خود برسانیم.
بختیاری با اشاره به وضعیت مناسب بازار سرمایه از بهمن ماه سال گذشته تاکنون، تصریح کرد: اگر شرکتی با تجزیه و تحلیل مناسب وارد این بازار می شد می توانست سود خوبی را کسب کند کما این که بیمه رازی شش ماهه سودی معادل 100 میلیارد تومان را از محل سرمایه گذاری در بازار سرمایه شامل سود سهام، خرید و فروش و ... به دست آورده است.
وی خاطرنشان کرد: در بخش درمان نیز اصلاح داشته ایم و 30 تا 40 درصد از پورتفوی اصناف که زیان ده بود دیگر تمدید نشده است و به جای آن در پی جذب پورتفوی باکیفیت بوده ایم.
بختیاری درباره طلب از خودروسازان گفت: مهم ترین مشکل ما در این زمینه با شرکت سایپا بود که 150 میلیارد تومان از این شرکت وصول کردیم و کماکان مبلغی بابت اصل و تاخیر در پرداخت طلب باقی مانده است که در حال پیگیری برای وصول هستیم.
به گفته وی، رشد میزان فروش شرکت بیمه رازی در 6 ماهه کمتر از رشد متوسط صنعت بیمه بوده و این شرکت در پی هیجان فروش نبوده است به همین دلیل تنها 10 درصد نسبت به سال گذشته رشد پورتفوی را تجربه کرده است.
مدیرعامل بیمه رازی خاطرنشان کرد: تعدادی از قراردادهایی که برای شرکت سود نداشت را تمدید نکرده ایم زیرا برخی از آنها صرف پوشش درمان بود و شرکتی که بعد از بیمه رازی به انعقاد این قرارداد روی آورد بی تردید زیان هنگفتی از این محل متحمل خواهد شد.
وی با اشاره به تقویت کنترل های داخلی در شرکت و همچنین افزایش نظارت در حوزه نمایندگی ها، یادآور شد: سعی کردیم تا پس از 16 سال یک بازآفرینی از برند شرکت بیمه رازی نیز داشته باشیم و تا یک ماه آینده شعار جدید شرکت رونمایی خواهد شد ضمن این که ممکن است تغییراتی نیز در لوگو با رعایت اصالت آن، انجام شود.
بختیاری با اشاره به فعالیت بیمه رازی در بازار پایه، از مکاتبات این شرکت با سازمان بورس برای ارتقای یک پله ای آن خبر داد و گفت: در صددیم تا آرام آرام وارد تابلوی اصلی بورس شویم.
مدیرعامل بیمه رازی به رشد 90 درصدی حق بیمه های آتش سوزی این شرکت اشاره کرد و گفت: در رشته مسوولیت نیز با رشد 70 تا 80 درصدی رو به رو بوده ایم و در بخش درمان نیز پورتفوی نامطلوب شرکت را با پورتفوی سودده جایگزین کرده ایم.
وی از دریافت مجوز برای سه محصول در حوزه درمان و مسوولیت خبر داد و اظهار داشت: با نمایندگان مذاکره کرده ایم که فروش نقد شرکت را افزایش دهند که در صورت تحقق این موضوع، نرخ های رقابتی تری را در بازار ارائه خواهیم کرد.
بختیاری با بیان این نکته که در سودآوری، میزان، کیفیت و پایداری را مدنظر قرار داده ایم تا با تغییرات دچار مشکل نشویم، ادامه داد: توسعه خرده فروشی بیمه آن هم از طریق کانال های دیجیتال در دستور کار شرکت قرار گرفته است.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.