مدیرعامل بیمه آسیا به همراه عضو هیات مدیره و معاون بیمه های اشخاص و مسئولیت، معاون فنی بیمه های اموال، معاون امور استانها و شبکه فروش و تنی چند از مدیران از شعب غرب تهران بازدید کردند.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
بازدید مدیرعامل بیمه آسیا از شعب انقلاب، آزادی، صادقیه و چیتگر
بازدید مدیرعامل بیمه آسیا از شعب انقلاب، آزادی، صادقیه و چیتگر

به گزارش دیوان اقتصاد، مسعود بادین نایب رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل بیمه آسیا با هیات همراه به مدت بیش از پنج ساعت از شعب انقلاب، آزادی، صادقیه و چیتگر در تهران بازدید کردند.
براساس این گزارش در این بازدید ها مدیرعامل در جریان فعالیت شعب قرار گرفت و از نزدیک به موضوعات و مشکلات مطروحه رسیدگی کرد و رهنمودهای لازم را جهت بهبود فعالیت ارائه کرد.
گفتنی است، مدیرعامل را در این بازدید ها، فرامرز خجیر عضو هیات مدیره و معاون فنی بیمه های اشخاص و مسئولیت، غلامرضا سرلک معاون فنی بیمه های اموال، بهروز ناظمی معاون امور استانها و شبکه فروش و همچنین تعدادی از مدیران همراهی می کردند.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
.
.
.
.
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
---|---|---|
درهم | 226,190 | |
دلار | - | 827,200 |
لیر | 21,700 | |
پوند | 1,108,500 | |
یوان | 113,400 | |
یورو | 954,000 |
نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
---|---|---|
سکه امامی | 755,100,000 | |
سکه تمام | 701,850,000 | |
سکه نیم | 470,000,000 |