رئیس کل بیمه مرکزی با حضور در همایش سراسری مدیران بیمه دی که در اصفهان برگزار شد، نرخ رشد شاخص های اساسی این شرکت را در نیمه اول سال جاری مثبت ارزیابی کرد.
ارزیابی مثبت نرخ رشد شاخصهای اساسی بیمه دی در نیمه اول 1402
ارزیابی مثبت نرخ رشد شاخصهای اساسی بیمه دی در نیمه اول 1402
به گزارش دیوان اقتصاد، علی استادهاشمی رئیس کل بیمه مرکزی، در این همایش با اشاره به رویکرد تعاملی بیمه مرکزی و بهره گیری از خرد جمعی گفت: صنعت بیمه به عنوان یک صنعت خدمات محور و مردمی که نقش پررنگی در مدیریت ریسک زندگی مردم و فعالان اقتصادی دارد، متاسفانه هنوز در بین برخی اقشار جامعه ناشناخته باقی مانده و هدف ما در دور جدید مدیریتی این است که با حضور فعالانه تر در عرصه های مختلف به معرفی خدمات بیمهای بپردازیم در همین راستا در مجامع بیشتری حاضر خواهیم شد و تلاش می کنیم تا حرف و سخن بیشتری از صنعت بیمه در نهادهای حاکمیتی مانند دولت و مجلس به میان آید.
استادهاشمی در ادامه افزایش ضریب نفوذ بیمه را منوط به نوآوری و طراحی محصولات نوین بیمه ای از سوی شرکت های بیمه دانست و گفت: شرکت های بیمه با تقویت مدیریت طرح و توسعه خود باید زمینه را برای ایجاد نوآوری که منتج به طراحی محصولات نوین شود را فراهم کنند.
وی گفت: در برنامه ششم توسعه عدد 7 درصد برای ضریب نفوذ بیمه در نظر گرفته شد که البته تعیین این هدف از ابتدا غیرمنطقی بود و ما در تلاشیم میزان ضریب نفوذ بیمه کشور در برنامه هفتم توسعه به عدد 3 اصلاح شود.
استادهاشمی با بیان اینکه در حال حاضر ضریب نفوذ بیمه در کشور حدود 1.8 دهم است، گفت: در بازارهای پیشرفته دنیا ضریب نفوذ بیمه عدد 9 است. این شاخصه در بازارهای نوظهور عدد 3 بوده، یعنی حتی با در نظر گرفتن بهترین مقیاسهای جهانی یک اقتصاد نوظهرو نیز پیش بینی کردن عدد 7 برای صنعت بیمه کشور غیرعملیاتی است.
رئیسکل بیمه مرکزی یکی از مشکلات امروز صنعت بیمه را اختصاص تقریبا 70 درصد پرتفوی را به 2 بیمه نامه شخص ثالث(اجباری) و بیمه درمان تکمیلی اعلام کرد و افزود: این مسئله به این معناست که سایر رشته های بیمه ای در کشور تنها 30 درصد سهم پرتفوی را شامل می شوند.
وی گفت: در حال حاضر حدودا 39 شرکت بیمه بازرگانی با دارا بودن بیش از هزار و 413 شعبه در سطح کشور فعال بوده و در کنار آنها شبکه فروش گسترده با حدود ۱۳۰ هزار نماینده، هزار و 244 کارگزار و 2 هزار و 600 ارزیاب خسارت شبانه روز در حال ارائه خدمات به مردم شریف ایران هستند.
رئیس شورای عالی بیمه با اشاره به کارآفرین بودن صنعت بیمه تصریح کرد: ما در حوزه بیمه های بازرگانی بدون اینکه حتی یک ریال از بودجه کشور را صرف کنیم برای حدود یکصد و سی هزار نماینده، کارگزار و ارزیاب خسارت ایجاد اشتغال کرده ایم که این آمار به صورت روزانه در حال افزایش است.
استادهاشمی با انتقاد از اینکه در حال حاضر حدود 80 درصد اموال بخش دولتی کشور بیمه نیست، افزود: این مسئله باید از سمت دولت پیگیری شود که وقتی می توان با پرداخت مبلغ کمی از هدر رفتن سرمایه کشور در زمان خسارات جلوگیری کرد، چرا در این حوزه از سوی شرکت ها و بنگاه های اقتصادی دولتی تعلل شده است؟
وی گفت: از سوی دیگر 94 درصد از واحدهای مسکونی در کشور بیمه آتش سوزی ندارند و این مسایل باید ریشه یابی شود و با آموزش به مردم آنها را از مزایای بیمه مطلع کرد.
رئیس کل بیمه مرکزی در ادامه به نداشتن بیمه بدنه از سوی ۸۲ درصد خودروهای در حال تردد کشور و 29 درصد وسایط نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث که عموما موتورسیکلت ها هستند اشاره کرد و گفت: این آمارها وظیفه صنعت بیمه را در حوزه فرهنگ سازی و اطلاع رسانی سنگین تر میکند و در همین راستا طی تفاهمی که با صدا و سیما داشته ایم مقرر شد از ظرفیت رسانه ملی برای این مهم استفاده شود.
وی در پایان درباره فعالیت شرکت بیمه دی در سال جاری عنوان کرد: این شرکت در شاخص “حق بیمه تولیدی” در بین 3 شرکت اول کشور لیست قرار گرفته و به سمت و سوی جذب بیمه نامه های خرد رفته که این موضوع بسیار امیدوار کننده است. رمز پیروزی این شرکت باید این باشد که در همین مسیر بماند و بتواند پرتفوی خود را متنوع کند.
رئیس کل بیمه مرکزی عنوان کرد: نرخ رشد شاخصهای اساسی بیمه دی در نیمه اول سال جاری بسیار مثبت بوده و نسبت به مدت مشابه در هفت ماهه سال گذشته روند رو به رشدی را تجربه کرده است.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد