کیش می‌تواند بخشی از رسالت اقتصاد دریا محور را بر عهده بگیرد

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس:

کیش می‌تواند بخشی از رسالت اقتصاد دریا محور را بر عهده بگیرد

یک‌شنبه, فوریه 23, 2025 - 10:49 لینک کوتاه اشتراک گذاری با تلگرام پرینت

امیر توکلی رودی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: ایجاد فضای آزاد و باز در حوزه تجارت، بورس، مباحث مالی و گردشگری، زمینه را برای شکوفایی کیش و نقش آفرینی آن در اقتصاد کشور فراهم می کند.

به گزارش دیوان اقتصاد، نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی در بازدید خود از غرفه سازمان منطقه آزاد کیش در نمایشگاه اوراسیا تاکید کرد: کیش یک سرمایه ملی است و با توجه به موقعیت جغرافیایی و ظرفیت های خود، می‌تواند در توسعه اقتصاد دریا محور که راهبرد اساسی، توسعه ای و در نهایت تحول آفرین است؛ ایفای نقش کند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس افزود: متاسفانه جزیره کیش در سال های اخیر مورد بی مهری قرار گرفته است و جا دارد نقش کیش در اقتصاد کشور مورد بازبینی و توجه قرار گیرد.

«توکلی رودی» تاکید کرد: مجلس شورای اسلامی برای ایجاد فضای آزاد قانونگذاری که منجر به جذب سرمایه خارجی، توسعه گردشگری و شکوفایی کیش شود؛ آمادگی دارد.

وی با اشاره به عزم جدی دولت در اجرای ابلاغ سیاست های کلی توسعه دریا محور و نقش حمایتی و تسهیلگری مجلس شورای اسلامی افزود: ایجاد تسهیلات و مشوق‌های سرمایه‌گذاری برای بخش خصوصی، به‌روزرسانی قوانین و مقررات و توسعه زیرساخت‌ها از جمله راهکارهای مهم برای توسعه اقتصاد دریامحور است.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.