تاکید وزیر گردشگری تاجیکستان بر توسعه همکاری‌ها با جزیره کیش

تاکید وزیر گردشگری تاجیکستان بر توسعه همکاری‌ها با جزیره کیش

وزیر گردشگری تاجیکستان در دیدار با هیأتی از جزیره کیش بر ضرورت گسترش همکاری‌های دو جانبه در حوزه گردشگری و اقتصادی تأکید کرد.
 

به گزارش دیوان اقتصاد، هیأتی متشکل از معاون گردشگری این سازمان، نمایندگان جوامع صنفی، فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران جزیره کیش، با استقبال مقامات تاجیکستان وارد دوشنبه شدند. این هیأت پس از بازدید از مراکز گردشگری و دیدنی پایتخت تاجیکستان، با جمشید جمعه‌خان‌زاده، وزیر گردشگری این کشور، دیدار و گفتگو کردند.

در این نشست، وزیر گردشگری تاجیکستان با اشاره به ظرفیت‌های بالای گردشگری جزیره کیش، آن را مقصدی جذاب برای گردشگران تاجیک دانست و بر لزوم برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای توسعه این همکاری‌ها تأکید کرد.

جمعه‌خان‌زاده همچنین در ادامه اذعان کرد: روابط گردشگری میان دو کشور رو به گسترش است و امیدواریم که در سال آینده، شاهد افزایش تعداد گردشگران تاجیک و ایرانی باشیم.

وی افزود: کیش به عنوان منطقه ای اقتصادی و گردشگر پذیر در جنوب ایران، امکانات بسیار مناسبی برای جذب گردشگران تاجیک دارد و باید برنامه‌ریزی بیشتری در این زمینه صورت پذیرد. البته روابط ما در حوزه گردشگری در حال بهبود است و امیدواریم در سال آینده شاهد افزایش تعداد گردشگران تاجیکستانی و همچنین ایرانی باشیم .

وزیر گردشگری دولت تاجیکستان در پایان گسترش همکاری‌های گردشگری میان دو کشور و همچنین جزیره کیش را موضوعی برای رونق اقتصادی و توریستی عنوان کرد و پیشنهاد داد که با معرفی هرچه بیشتر این پتانسیل ها و جاذبه ها ، بتوان گردشگران بیشتری را در این زمینه جذب کرد .

گفتنی است در این نشست که در ساختمان وزارت گردشگری تاجیکستان برگزار شد برخی از مدیران و روسای سازمان منطقه آزاد کیش، مهرداد تاوتلی مدیرعامل جامعه هتلداران کیش، سامان دریکوند مدیریت بازرسی منطقه آزاد کیش و برخی از فعالان و سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی و اصحاب رسانه کیش حضور داشتند




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.