تشکیل چهار کمیته تخصصی برای پیگیری وضعیت امنیت غذایی کشور

رئیس کمیسیون کشاورزی و محیط زیست بیان کرد:

تشکیل چهار کمیته تخصصی برای پیگیری وضعیت امنیت غذایی کشور

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی جزئیات جلسه صبح امروز این کمیسیون را تشریح کرد.

به گزارش دیوان اقتصاد، محمدجواد عسگری در گفت و گو با خانه ملت، ، در تشریح نشست صبح امروز (سه‌شنبه ۳ تیرماه) کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی،با اشاره به شرایط به‌وجودآمده پس از آتش‌بس و لزوم هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی، اظهار داشت: در این جلسه با توجه به ضرورت ایجاد امنیت غذایی در کشور، مقرر شد دستگاه‌های مرتبط از جمله وزارت جهاد کشاورزی، وزارت نیرو، سازمان محیط زیست و وزارت راه و شهرسازی، گزارشی از وضعیت فعلی حوزه مأموریتی خود و اقدامات صورت‌گرفته ارائه دهند.

نماینده مردم «داراب» در مجلس شورای اسلامی ادامه داد:به‌طور خاص از وزارت جهاد کشاورزی خواسته ایم تا ظرف عصر امروز گزارشی ازآماراقلام و کالاهای اساسی و همچنین میزان ذخایر و نحوه توزیع آن‌ها به کمیسیون ارائه دهد. همچنین مقرر شد وزارت نیرو گزارشی فوری از وضعیت آب و برق کشور و پیش‌بینی‌های مربوط به آینده ارائه دهد تا راهکارهای لازم برای جلوگیری از بروز مشکل در این حوزه‌ها بررسی شود.

وی ادامه داد: همچنین در این جلسه تاکید شد که سازمان محیط زیست باید به‌سرعت گزارشی از وضعیت زیست‌محیطی مناطق مختلف به کمیسیون ارائه دهد. در کنار آن، کمیسیون تاکید کرد که وزارت راه و شهرسازی هم باید در حوزه حمل‌ونقل محصولات کشاورزی و مسائل مرتبط با آن، گزارشی به کمیسیون کشاروزی ارائه دهد.

رئیس کمیسیون کشاورزی،آب و منابع طبیعی مجلس همچنین از تشکیل چهار کمیته تخصصی در راستای پیگیری بهتر این موضوعات خبر داد و گفت: در این نشست چهار کمیته با عناوین "کمیته امنیت غذایی"، "کمیته ترخیص کالاهای اساسی"، "کمیته حمل‌ونقل محصولات کشاورزی" و "کمیته ویژه نظارت بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی" در درون کمیسیون تشکیل شد تا به‌صورت مستمر و متمرکز موضوعات مطروحه را پیگیری و گزارش‌های مربوطه را به کمیسیون ارائه دهند.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.