تامین مالی بر پایه دارایی‌های صندوق تثبیت تصویب شد

برای اولین‌بار در ۸ سال گذشته؛

تامین مالی بر پایه دارایی‌های صندوق تثبیت تصویب شد

روح‌اله شریفیان، رییس هیات عامل صندوق تثبیت بازار سرمایه با بیان اینکه بحث تأمین مالی بر پایه دارایی‌های صندوق تثبیت بازار برای اولین بار از زمان تاسیس صندوق تا کنون مطرح و مورد تصویب هیأت امنا قرار گرفته است، گفت: با هدف حمایت از سهامداران علاوه بر انتشار اوراق همیار، ۲۷ همت از طریق نظام بانکی تأمین مالی می‌شود.

به گزارش دیوان اقتصاد، روح‌اله شریفیان، در گفت‌وگو با سنا، افزود: از آنجا که رسالت صندوق تثبیت در اجرای بند الف ماده ۲۸ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای مالی کشور، کنترل و کاهش مخاطرات سامانه‌ای یا فرادستگاهی بازار سرمایه کشور در شرایط وقوع بحران‌های مالی و اقتصادی و اجرایی سیاست‌های عمومی حاکمیتی در شرایط مذکور است، بعد از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و مبتنی بر اسناد بالادستی صادر شده توسط سیاستگذار (شورای عالی بورس و هیأت مدیره سازمان بورس و اوراق سهامداران) و طبق مصوبه مجمع هیأت امنای صندوق ۱۷ تیر ۱۴۰۴، با هدف حمایت از بازار سرمایه مواردی مصوب شد.

او، انتشار اوراق همیار را از جمله اقدامات صندوق تثبیت با هدف حمایت از سهامداران خُرد ذکر کرد و گفت: در مجموع تا پایان روز کاری ۸ مرداد ۱۴۰۴ تعداد ۱۶۸ هزار و ۵۶۵ نفر در این طرح مشارکت کردند.

شریفیان، انتشار اوراق تبعی از نوع تامین مالی را اقدام دیگر این صندوق برشمرد و توضیح داد: هم‌چنین، به منظور تأمین مالی و حمایت از بازار سرمایه ۲۷۰ هزار میلیارد ریال (۲۷ همت) اوراق تبعی از نوع تأمین مالی با سقف نرخ ۲۵.۵ درصد منتشر و منابع حاصل از فروش اوراق تبعی صرف حمایت از بازار سهام شود.

او در پایان، این نکته را هم اضافه کرد: از زمان تأسیس صندوق تاکنون (۱۳۹۶ تأسیس) این اولین بار است که بحث تأمین مالی بر پایه دارایی‌های صندوق مطرح و مورد تصویب هیأت امنا قرار گرفته و در این خصوص ۲۷ همت از طریق نظام بانکی تأمین مالی می‌شود. به عبارتی دیگر؛ خریداران اوراق اختیار فروش تبعی منتشر شده توسط صندوق، بانک‌ها و مؤسسات مالی و اعتباری دارای مجوز از بانک مرکزی و نهادهای مالی و شرکت‌های وابسته به آنها هستند.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.