تالار شیشهای در روز سهشنبه همانند اغلب روزهای هفتههای اخیر سبزپوش شد؛ بهطوریکه شاخص کل بورس با افزایش بیش از ۲۸ هزار واحد به رقم سه میلیون و ۹۳۷ هزار واحد رسید.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
بورس امروز هم صعودی شد
بورس امروز هم صعودی شد

به گزارش دیوان اقتصاد، امروز (سهشنبه) شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۲۸ هزار و ۶۳ واحد رشد کرد و به رقم سه میلیون و ۹۳۷ هزار و ۱۸۸ واحد رسید. روز گذشته نیز شاخص بازار سرمایه برای اولین بار از کانال ۳.۹ میلیون واحد عبور کرده بود.
بازار سهام از ۲۴ آبان روند افزایشی داشته و طی این مدت رکوردهای جدیدی را با ورود به کانالهای ۳.۳، ۳.۴، ۳.۵، ۳.۶، ۳.۷، ۳.۸ و ۳.۹ میلیون واحد به ثبت رسانده است.
شاخص هموزن نیز امروز ۱۱ هزار و ۷۶۰ واحد افزایش داشت و در عدد یک میلیون و ۱۰۱ هزار و ۴۷۴ واحد ایستاد.
در چهارمین روز هفته تعداد سهام مثبت بورس ۲۵۴ عدد و سهام منفی ۹۴ عدد بود. تعداد خریداران به ۱۲۲ هزار نفر رسید. به طور کلی بازار ۰.۷۲ درصد افزایش یافت.
همچنین ۶۱۷ هزار فقره معامله به ارزش حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان در بازار سهام انجام شد.
شاخص فرابورس هم امروز با افزایش ۳۳۱ واحد به ۳۳ هزار و ۱۵۶ واحد رسید. تعداد معاملات امروز فرابورس ۷۹۰ هزار فقره و ارزش آن ۱۴۲ هزار میلیارد تومان بود.
انتهای پیام
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
| نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| درهم | 364،660 | |
| دلار | - | 1،338,900 |
| لیر | 31,200 | |
| پوند | 1,808,000 | |
| یوان | 190,600 | |
| یورو | 1،578,200 |
| نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| سکه امامی | 1,472,050,000 | |
| سکه تمام | 1,414,900,000 | |
| سکه نیم | 802,700,000 |





























































































