تأکید رئیس بانک مرکزی بر لزوم حرکت تأمین مالی به سمت ابزارهای نوین

تأکید رئیس بانک مرکزی بر لزوم حرکت تأمین مالی به سمت ابزارهای نوین

رئیس‌کل بانک مرکزی، در همایش ملی شیوه‌های نوین تأمین مالی در اردبیل گفت: در شرایط متغیر اقتصادی، صرف ایجاد دارایی برای بنگاه‌ها کافی نیست و سرمایه‌گذاری باید به افزایش قدرت رقابت، انعطاف‌پذیری و تاب‌آوری بنگاه‌ها منجر شود.

به گزارش دیوان اقتصاد، عبدالناصر همتی با اشاره به پرداخت بیش از ۵۵۰۰ همت تسهیلات بانکی در پنج ماه نخست امسال، اظهار کرد: با وجود رشد تسهیلات، نیاز بنگاه‌های تولیدی به تأمین مالی همچنان بالاست و باید در کنار منابع بانکی از روش‌های جدید تأمین مالی استفاده کرد.

وی با تأکید بر توسعه تأمین مالی زنجیره‌ای گفت: ابزارهایی مانند گام و برات الکترونیک می‌توانند بخشی از فشار تأمین مالی را از مسیر مستقیم تسهیلات بانکی به سمت ابزارهای نوین منتقل کنند و منابع را هدفمندتر به بخش واقعی اقتصاد برسانند.

رئیس‌کل بانک مرکزی همچنین از همکاری بانک مرکزی و شبکه بانکی برای تأمین مالی طرح‌های اقتصادی استان اردبیل خبر داد و بر استفاده بیشتر از ظرفیت ابزارهای نوین برای حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری تأکید کرد.
 




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.