پرداخت ۳۸۰۰ میلیارد تومان سود سهام عدالت در سه نوبت

رئیس سازمان خصوصی‌سازی خبر داد:

پرداخت ۳۸۰۰ میلیارد تومان سود سهام عدالت در سه نوبت

رئیس سازمان خصوصی‌سازی از پرداخت 3 هزار و 800 میلیارد تومان سود سهام عدالت طی سه نوبت به مشمولان خبر داد.

به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از فارس، میرعلی اشرف عبدالله‌پوری حسینی در جمع خبرنگاران در محل این سازمان گفت: سود سهام عدالت به میزان 3 هزار و 800 میلیارد تومان در سه نوبت به مشمولان سهام عدالت واریز می‌شود.

وی گفت: در نوبت اول یک سوم مشمولان سهام عدالت به نسبت ارزش برگه سهام خود سود دریافت می‌کنند.

پوری حسینی افزود: هنوز 14 میلیون نفر از سهامداران عدالت کد بانکی شبا به سازمان خصوصی‌سازی اعلام نکردند، با این حال امیدواریم تا پایان سال نوبت دوم سود سهام عدالت پرداخت شود.

به گفته رئیس سازمان خصوصی‌سازی قیمت روز سهام عدالت بر اساس تابلوی بورس 2 میلیون و 400 هزار تومان است.

وی گفت: افرادی که کد شبا برای دریافت سود اعلام نکنند پس از اطلاع‌رسانی‌های پی در پی اقدامات قانونی در مورد آنها انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه مشمولان سهام عدالت به طور کامل شناسایی شدند، گفت: برای آنها صورتحساب باز کرده‌ایم.

رئیس سازمان خصوصی‌سازی در مورد مشمولانی که مابه‌التفاوت قیمت سهام عدالت را واریز نکرده‌اند، گفت:‌ هر مشمول بر اساس ارزش سهام خود سود می‌گیرد، مالک سهام عدالت می‌شود.

به گفته پوری حسینی، کلیت مجلس با توزیع سود سهام عدالت مخالف نیست.

* باشگاه استقلال و پرسپولیس فعلا واگذار نمی‌شوند

وی گفت: تا زمانی که مصوبه مرداد ماه هیات وزیران تغییر نکند، دو باشگاه فوتبالی پرسپولیس و استقلال واگذار نمی‌شوند.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.