مشاور وزیر امور اقتصادی و دارایی در امور ایثارگران با تاکید بر اینکه ایثارگران به دنبال پست و مقام نیستند، گفت: بانک ملی ایران با تقدیم حدود 14000 ایثارگر ، بالاترین سهم ایثارگری را در بین دستگاه های تابعه وزارت امور اقتصادی و دارایی کشور داراست که این آمار قابل توجه و درخور تقدیر است.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
ایثارگران به دنبال پست و مقام نیستند
ایثارگران به دنبال پست و مقام نیستند

به گزارش دیوان اقتصاد، حجت الاسلام و المسلمین حسن ثقفی در جلسه بررسی مشکلات و درخواست های همکاران جانباز در استان زنجان با تاکید بر اینکه ایثارگران فرهنگ گران بهای ایثار و شهادت را با مادیات معامله نمی کنند، افزود: باید در برابر تحرکات دشمنان که هدف آخرشان دلسردی و ناامیدی از نظام است، با احتیاط عمل کنیم و دچار احساسات و هیجانات روانی نشویم.
وی تصریح کرد: همچنین باید از آرمان های انقلاب مثل گذشته حمایت و پاسداری کنیم و در حفظ آثار دفاع مقدس که فرهنگ ایثار و شهادت است، کوشا باشیم.
حجت الاسلام و المسلمین ثقفی تاکید کرد: وزیر امور اقتصادی و دارایی و مدیرعامل بانک ملی ایران علاقه مند به رفع موانع رفاهی و معیشتی خانواده های ایثارگران هستند و در این زمینه از هیچ کوششی دریغ نمی شود.
همچنین هر یک از ایثارگران با بیان نقطه نظرات، مسائل و مشکلات خود پرداختند و در پایان با اهدای لوح تقدیر از اصغر رضائیون، جانباز شاغل 55 درصد تقدیر شد.
این جلسه با حضور امیر عباس مظفری مشاور مدیر عامل بانک کشاورزی و قائم مقام دستگاه های تابعه وزارت امور اقتصادی و دارایی در امور ایثارگران، رضا خسروی رئیس اداره کل امور ایثارگران و خانواده شهدای بانک، اسماعیل خدایی مشاور استاندار زنجان در امور ایثارگران، ابوالفضل عباسچیان نماینده وزیر و مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان زنجان و علی کاظمی مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان برگزار شد.
در خاتمه نیز حجت الاسلام و المسلمین ثقفی مشاور وزیر امور اقتصادی و دارایی در امور ایثارگران به همراه رییس مرکز امور ایثارگران و خانواده شهدای بانک، رییس اداره امور شعب استان زنجان و تعدادی از مسئولان استانی در منزل خانواده های ایثارگر شاغل و بازنشسته حاضر شدند.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
| نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| درهم | 399،800 | |
| دلار | - | 1،329,909 |
| لیر | 34,100 | |
| پوند | 1,980,100 | |
| یوان | 210,000 | |
| یورو | 1،715,400 |
| نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| سکه امامی | 1,720,000,000 | |
| سکه تمام | 1,666,700,000 | |
| سکه نیم | 894,400,000 |
























































































