در دیدار رئیس کل بانک مرکزی ایران و معاون نخست وزیر قزاقستان راهکارهای توسعه همکاریهای بانکی همپای گسترش مناسبات اقتصادی و تجاری بررسی و تصمیمهای لازم نیز در این زمینه اتخاذ شد.
افزایش حجم مناسبات اقتصادی 2 کشور در دستور کار
افزایش حجم مناسبات اقتصادی 2 کشور در دستور کار

به گزارش دیوان اقتصاد، «بخیت سلطان اف» معاون نخستوزیر و وزیر تجارت و همگرایی قزاقستان و تعدادی از مسئولان اقتصادی این کشور صبح امروز با حضور در ساختمان این بانک با «علی صالحآبادی» رئیس کل بانک مرکزی کشورمان دیدار و در خصوص گسترش همکاری های بانکی و تجاری تبادل نظر کرد.
در این دیدار صالح آبادی با اشاره به روابط اقتصادی دو کشور جمهوری اسلامی ایران و قزاقستان تأکید کرد: توسعه همکاریهای اقتصادی و گسترش مناسبات بانکی میان ایران و قزاقستان لازم و ملزوم یکدیگر بوده و از آمادگی کشور دوست قزاقستان برای افزایش روابط بانکی و تجاری میان دو کشور استقبال میکنیم.
عالیترین مقام بانک مرکزی با اشاره به ظرفیتهای تجاری اقتصادی و بانکی ایران و قزاقستان عنوان کرد: با گسترش مناسبات بانکی میان دو کشور، همکاریهای اقتصادی نیز افزایش یافته و به نقطه مطلوب میرسد.
همچنین در این دیدار «بخیت سلطان اف» معاون نخست وزیر و وزیر تجارت و همگرایی قزاقستان نیز با اشاره به سفر رسمی رئیس جمهوری این کشور به تهران در اواخر خرداد ماه سال جاری گفت: به دستور شخص رئیس جمهور قزاقستان به تهران آمدهام تا زمینههای مختلف توسعه و گسترش همکاری های اقتصادی تجاری و بانکی میان قزاقستان و ایران را در دستور کار قرار دهیم.
وی با اشاره به آمادگی قزاقستان برای توسعه مناسبات اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران گفت: قراردادهای بسیار خوبی طی ماه های گذشته میان بخش های مختلف اقتصادی و بخش خصوصی دو کشور به انعقاد رسیده است به گونهای که حجم مبادلات تجاری و اقتصادی ایران و قزاقستان در سه ماه گذشته ۵۰ درصد رشد کرده و به ۲۰۰ میلیون دلار رسیده است.
معاون نخست وزیر قزاقستان با اشاره به رشد ۸۵ درصدی حجم مراودات تجاری و اقتصادی دو کشور در سال گذشته گفت: قبل از کرونا حجم مناسبات اقتصادی ایران و قزاقستان بالغ بر یک میلیارد دلار بود که بازگشت به این حد از همکاری ها و تا بیشتر از آن هم در دستور کار قزاقستان قرار دارد.
سلطان اف همچنین با تاکید بر ضرورت افزایش همکاری های صنعتی و تولیدی میان دو کشور تصریح کرد: طی گفتوگو های انجام شده قرار بر این است که اتاق بازرگانی مشترک میان ایران و قزاقستان به زودی تشکیل و خطوط پروازی مستقیم بین شهرهای مختلف قزاقستان و ایران برقرار شود.
گفتنی است در این دیدار رئیس کل بانک مرکزی و معاون نخست وزیر قزاقستان بر ضرورت توسعه روابط بانکی همپای افزایش مناسبات اقتصادی تاکید کردند.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد




















































































