افتتاح شعبه بانک ملت در پتروشیمی بندرامام

افتتاح شعبه بانک ملت در پتروشیمی بندرامام

در آئینی با حضور دولت‌آبادی مدیرعامل بانک ملت و انصاری نیک مدیرعامل شرکت پتروشیمی بندرامام، شعبه‌ی بانک ملت در مجتمع پتروشیمی بندرامام گشایش یافت.

به گزارش دیوان اقتصاد، صبح روز دوشنبه ۲۰ تیرماه ۱۴۰۲، مدیرعامل بانک ملت و هیات همراه با حضور در شرکت پتروشیمی بندرامام با مدیرعامل و دیگر مدیران ارشد مجتمع دیدار و گفتگو کردند.

در این نشست صمیمانه که در مجتمع پتروشیمی بندرامام برگزار شد، مدیران عامل بانک ملت و پتروشیمی بندرامام با تاکید بر همگرایی بیشتر دو مجموعه بر استفاده از ظرفیت‌های داخلی برای بی‌اثر کردن تحریم‌ها و تحقق شعار سال «افزایش تولید و مهار تورم» تاکید کردند.

در ادامه این دیدار، در آئینی رسمی با حضور انصاری نیک مدیرعامل شرکت پتروشیمی بندرامام و دولت‌آبادی مدیرعامل بانک ملت، شعبه بانک ملت در مجتمع پتروشیمی بندرامام گشایش یافت و فعالیت خود را آغاز کرد.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.