شرکت خدمات مالی مودیز اینوِستِرز سِرویس (Moody’s Investors Service)، رتبه ۱۰ بانک منطقهای آمریکا را تنزل داد.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تنزل رتبه اعتباری ۱۰ بانک منطقهای آمریکا
تنزل رتبه اعتباری ۱۰ بانک منطقهای آمریکا

به گزارش دیوان اقتصاد از وبگاه واشینگتن پُست، این آژانس رتبهبندی اعتباری، به سپردهگذاران و سرمایهگذاران عصبی، خطرات ناشی از افزایش نرخهای بهره و تضعیف بازار املاک تجاری به عنوان دلایل اقدام خود استناد کرد.
بانک اِماَندتی بزرگترین بانکی بود که سهشنبه از سوی این مؤسسه رتبهبندی اعتباری تنزل رتبه یافت.
مودیز همچنین به شش بانک دیگر هشدار داد که در حال بررسی وضعیت آنها است؛ این جدیدترین ضربه به بانکداری آمریکا و در ادامه بحران بانکی ماه مارس سال جاری میلادی در این کشور است که منجر به ورشکستگی سه بانک شد.
بنا بر اعلام این مؤسسه رتبهبندی اعتباری، این بانکها در برابر سپردهگذاران و سرمایهگذاران عصبی، خطرات ناشی از افزایش نرخهای بهره و تضعیف بازار املاک تجاری آسیبپذیر هستند. برخی از شرایط یادشده باعث ایجاد وحشت در مشتریان بانکها در بهار سال جاری شد و در نتیجه، بانک سیلیکونولی و بانک سیگنچر ورشکسته شدند و به ترتیب دومین و سومین ورشکستگی بزرگ بانکی در تاریخ آمریکا را رقم زدند.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
| نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| درهم | 399،800 | |
| دلار | - | 1،329,909 |
| لیر | 34,100 | |
| پوند | 1,980,100 | |
| یوان | 210,000 | |
| یورو | 1،715,400 |
| نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| سکه امامی | 1,720,000,000 | |
| سکه تمام | 1,666,700,000 | |
| سکه نیم | 894,400,000 |



























































































