مدیرعامل بانک سینا از افزایش سرمایه این بانک خبر داد.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
سرمایه بانک سینا افزایش می یابد
سرمایه بانک سینا افزایش می یابد

به گزارش دیوان اقتصاد، غلامرضا فتحعلی در گفتوگو با ایبِنا افزود: تلاش میکنیم با تصویب مجمع عمومی فوقالعاده در سال جاری، سرمایه بانک سینا را از ۲.۵ به چهار هزار میلیارد تومان افزایش دهیم.
وی ادامه داد: بر اساس برنامهریزی صورتگرفته، در سال آینده نیز به دنبال تداوم افزایش سرمایه خواهیم بود تا بتوانیم نسبت کفایت سرمایه و ظرفیتهای عملیاتی بانک را ارتقاء دهیم.
به گفته فتحعلی، یکی از اهداف اصلی در خصوص افزایش سرمایه بانک سینا، افزایش نرخ بازده سهام این بانک است به گونهای که سود حاصله از این بخش، ارزش افزوده مطلوبی را برای سهامداران بانک فراهم آورد.
گفتنی است نسبت کفایت سرمایه بانک سینا در سال ۱۴۰۱ به رقم ۸٫۲ رسید که نسبت به سال مالی قبل از آن بهبود یافته است و بر اساس آنچه در طرح راهبردی کسبوکار بانک طرحریزی شده است، پیشبینی میشود این نسبت به بیش از این مقدار نیز افزایش یابد.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
| نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| درهم | 399،800 | |
| دلار | - | 1،329,909 |
| لیر | 34,100 | |
| پوند | 1,980,100 | |
| یوان | 210,000 | |
| یورو | 1،715,400 |
| نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| سکه امامی | 1,720,000,000 | |
| سکه تمام | 1,666,700,000 | |
| سکه نیم | 894,400,000 |
























































































