بر اساس دادههای کانون بانکها و مؤسسات اعتباری خصوصی در آبانماه سال 1402، بانک آینده با سهم از بازار 12.4 درصدی، رتبه دوم سهم از بازار مانده منابع اشخاص را به خود اختصاص داد.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
رتبه دوم بانک آینده در سهم از بازار مانده منابع اشخاص در سال ۱۴۰۲
رتبه دوم بانک آینده در سهم از بازار مانده منابع اشخاص در سال ۱۴۰۲

به گزارش دیوان اقتصاد، بانک آینده بهمنظور بهبود شاخص کیفیت دارایی؛ مولدسازی داراییهای مازاد و فعالیت بیشتر شرکتهای سرمایهگذاری خود را در دستورکار قرار داده است. در واقع، هدف اصلی بانک آینده همان سودآوری است تا همه ذینفعان بانک از جمله سهامداران، کارکنان و سپردهگذاران از آن منتفع گردند.
شایان ذکر است؛ بانک آینده ضمن کسب موفقیتهای پیدرپی از اساسیترین هدف خود که خدمترسانی به هموطنان است، غافل نبوده و با طراحی و ارائه خدمات و محصولات متنوع خود از جمله طرحهای اعتباری و تسهیلاتی همچون: «کارگشا»، «طراوت»، «جهاد کالا»، «آیندهداران» و «کارا» با هدف حمایت از تولیدات داخلی و ایجاد اشتغال و افزایش قدرت خرید خانوارهای ایرانی، همواره در راستای تحقق اصل «مشتریمداری»، گام بر میدارد.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
.
.
.
.
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
| نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| درهم | 399،800 | |
| دلار | - | 1،626,600 |
| لیر | 34,100 | |
| پوند | 1,980,100 | |
| یوان | 210,000 | |
| یورو | 1،715,400 |
| نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| سکه امامی | 1,984,850,000 | |
| سکه تمام | 1,885,800,000 | |
| سکه نیم | 998,400,000 |























































































