در راستای رویکرد مودی مداری نظام مالیاتی و استمرار همکاری و تعامل نزدیک با اتحادیه ها و اصناف با حضور مدیران و کارشناسان سازمان امور مالیاتی، میز خدمت مالیاتی برای فعالان صنف کفاشان دست دوز تهران برگزار شد.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
استقرار میز خدمت مالیاتی ویژه صنف کفاشان دست دوز تهران
استقرار میز خدمت مالیاتی ویژه صنف کفاشان دست دوز تهران

به گزارش دیوان اقتصاد، در راستای رویکرد تعاملی و مودی مداری نظام مالیاتی، میز خدمت مالیاتی برای کسبه و فعالان صنف کفاشان دست دوز تهران با حضور حسین تاجمیر ریاحی رئیس مرکز عالی دادخواهی مالیاتی و تشخیص صلاحیت حرفه ای و فرمانده حوزه مقاومت بسیج سازمان امور مالیاتی ، علی محدث دیلمی مدیرکل امور مالیاتی مرکز تهران، معاونین و برخی از روسای امور مالیاتی مرکز تهران، حمیدرضا رستگارپور رئیس اتاق اصناف تهران و رسول شجری رئیس اتحادیه صنف کفاشان دست دوز تهران در محل دفتر این اتحادیه مستقر و پس از استماع مشکلات و مسایل مالیاتی مودیان، پاسخ ها و راهنمایی های لازم ارایه شد.
رسول شجری رئیس اتحادیه صنف کفاشان دست دوز تهران نیز از ابتکار عمل سازمان امور مالیاتی در این طرح مردم محور تقدیر و بر لزوم رفع مشکلات مالیاتی مودیان در شرایط موجود اشاره کرد. وی همچنین با اشاره به برخی مزایای آن از قبیل صرفه جویی در وقت و هزینه مودیان، نزدیکتر شدن دیدگاهها میان مودیان و نظام مالیاتی، خواستار تداوم استقرار میز خدمت جهت رفع مسایل، مشکلات و دغدغه های آنان شد.
در مدت حضور سه ساعته میز خدمت امروز، حدود 50 نفر از مراجعان مشکلات و مسایل مالیاتی خود را مطرح نمودند که پاسخ ها و راهنمایی های لازم از سوی مسئولان و کارشناسان مالیاتی ارایه شد.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
| نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| درهم | 399،800 | |
| دلار | - | 1،329,909 |
| لیر | 34,100 | |
| پوند | 1,980,100 | |
| یوان | 210,000 | |
| یورو | 1،715,400 |
| نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| سکه امامی | 1,720,000,000 | |
| سکه تمام | 1,666,700,000 | |
| سکه نیم | 894,400,000 |


















































































