تمبر یادبود دوازدهمین کنگره اتحادیه پستی آسیا و اقیانوسیه را «بشار حسین» مدیر کل اتحادیه جهانی پستی و «محمود واعظی» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران در مراسم گشایش این کنگره رونمایی کردند.
رونمایی از تمبر دوازدهمین کنگره اتحادیه پستی آسیا و اقیانوسیه
رونمایی از تمبر دوازدهمین کنگره اتحادیه پستی آسیا و اقیانوسیه
به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از ایرنا، واعظی در آیین گشایش دوازدهمین کنگره اتحادیه پستی آسیا و اقیانوسیه در محل هتل المپیک تهران نسبت به میزبانی ایران از این کنگره ابراز خرسندی کرد و گفت: شرکت ملی پست نهادی بزرگ برای خدمت رسانی به مردم با استفاده از فناوری های پیشرفته و نیروی انسانی کارآمد است.
وی با اشاره به اینکه ایران برای دومین بار میزبان این کنگره شده است ، گفت: در عصر کنونی افراد جامعه با سبک زندگی متفاوت روبرو هستند. اکثر فعالیت ها الکترونیکی است و باید از فرصت تکنولوژی به نحو مطلوب استفاده کرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اشاره به اینکه بخش پست یکی از مولفه های کلیدی اقتصادی است، افزود: این بخش باید به گونه ای عمل کند که از بسترهای الکترونیکی استفاده کند و این امر خود فرصت مناسبی برای بخش پست است تا با استفاده از فناوری نقش خود را به درستی ایفا کند.
واعظی افزود: امروز تجارت الکترونیک در حال گسترش است و مشارکت پست در سرعت بخشیدن به تجارت الکترونیک نقش تعیین کننده ای دارد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران تاکید کرد: هم اکنون انجام خدمات الکترونیکی و نوآوری برعهده کشورهای عضو اتحادیه است و جمهوری اسلامی ایران از همکاری نزدیکتر با کشورهای عضو به گرمی استقبال می کند و امیدوارم در این دوره با خاطراتی خوش از ایران به کشورشان بازگرداند.
وی بیان کرد: درایران ساختار جدید شرکت پست مباحث حاکمیتی را دربخشی که بخش خصوصی تمایلی به فعالیت نداشته باشد انجام می دهد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پیشنهاد کرد، سه مقوله نوآوری، یکپارچه سازی و توسعه دسترسی به خدمات در قالب فیزیکی، مالی و الکترونیکی، مدنظر قرار گیرد.
واعظی تاکید کرد: در دنیای امروز هیچ ملتی نمی تواند منزوی بماند و خدمات پستی می تواند حلقه ارتباطی را دراین زمینه گسترش دهد.
تهران امروز میزبان دوازدهمین کنگره اتحادیه پستی آسیا - اقیانوسیه (APPU ) با حضور 32 کشور عضو است و ریاست این نهاد بین المللی را پس از 17 سال بعهده دارد.
ریاست کنگره 2017 برعهده ایران است و تا چهار سال آینده که این کنگره در کشور تایلند برگزار می شود، ادامه دارد.
این اتحادیه بزرگ ترین اتحادیه منطقه ای آسیا و اقیانوسیه و مهم ترین مجمع تصمیم گیری درباره توسعه و بهبود امور پستی در منطقه است.
شرکت پست ایران برای برگزاری این مهم در یازدهمین کنگره پستی آسیا و اقیانوسیه در هندوستان در سال 2013 اعلام امادگی کرد که این امر به اطلاع کشورهای عضو و دبیرخانه اتحادیه پستی آسیا و اقیانوسیه رسید و به طور رسمی در کنگره تصویب شد.
تلاش های دولت یازدهم برای افزایش تعامل با کشورهای جهان در سایه اجرایی شدن برجام زمینه فعالیت بیشتر شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران را در محافل جهانی فراهم کرد.
«حسین مهری» مدیرعامل شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران در همین رابطه پیشتر گفته بود پس از امضای برجام ، مسیرهای بین المللی پست ایران از 58 مسیر با خدمت گرفتن از یک خط هوایی به 103 مسیر با پنج خط هوایی افزایش یافت .
به گفته وی، امروز علاوه بر اینکه ارائه خدمت به مشتریان پست ایران در نقاط مختلف جهان آسان تر شده ، آسیب پذیری و هزینه های پستی نیز کاهش چشمگیری یافته است.
وی گفت : طلب ها و بدهی های بین المللی پست ایران تا پیش از برجام وضعیت این شرکت را تا حد بی اعتمادی کامل جهانی پیش برده بود، اما از سال 1394 با امضای برجام همه این مشکلات حل و فصل شده است .
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد