بودجهٔ هدایای تبلیغاتی و چاپ تقویم و سررسید ۱۴۰۵ بیمه سرمد به ساخت مدرسه در مناطق محروم و کمبرخوردار کشور اختصاص یافت.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
طرح”لبخندی که سرمد شد”؛ با بودجه هدایای تبلیغاتی
طرح”لبخندی که سرمد شد”؛ با بودجه هدایای تبلیغاتی

به گزارش دیوان اقتصاد، همزمان با آغاز سال جدید، شرکت بیمه سرمد طی تصمیمی مبتکرانه و مسئولانه در قالب اجرای طرح «لبخندی که سرمد شد»، بودجهٔ هدایای تبلیغاتی و چاپ تقویم و سررسید سال ۱۴۰۵ خود را صرف ساخت و تجهیز مدارس در مناطق محروم و کمبرخوردار کشور کرد.
هدف از این طرح، فراهمآوردن فضایی امن، تجهیزاتی مناسب و امکانات پایهای است تا کودکان و نوجوانان مناطق محروم بتوانند از فرصتی برابر برای آموزش و تحصیل برخوردار شوند.
این حرکت بخشی از برنامههای پایدار بیمه سرمد در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی است که در فاز نخست در استانهای سیستان و بلوچستان، کرمان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد و گلستان عملیاتی شده است. این شرکت امیدوار است با این گام، لبخندی پایدار بر چهرهٔ نسلهای آینده ایران اسلامی بنشاند.
شایان ذکر است منابع اختصاص یافته صرف امور عمرانی، تهیه و تعمیر امکانات آموزشی و تأمین تجهیزات موردنیاز دانشآموزان در مدارس مناطق کمبرخوردار خواهد شد تا تأثیر این اقدام در کوتاهمدت و بلندمدت محسوس و پایدار باشد.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
| نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| درهم | 399،800 | |
| دلار | - | 1،626,600 |
| لیر | 34,100 | |
| پوند | 1,980,100 | |
| یوان | 210,000 | |
| یورو | 1،715,400 |
| نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| سکه امامی | 1,984,850,000 | |
| سکه تمام | 1,885,800,000 | |
| سکه نیم | 998,400,000 |























































































