مدیر شعبه بیمه دی قزوین در دیدار با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی این استان، بر تقویت و توسعه همکاری، تجمیع امور بیمهای دانشگاه آزاد قزوین و ایجاد فرصتهای شغلی برای دانشجویان این دانشگاه تأکید کرد.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
توسعه همکاری میان بیمه دی و دانشگاه آزاد اسلامی قزوین
توسعه همکاری میان بیمه دی و دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

به گزارش دیوان اقتصاد، حمیده خواجوئی راد ضمن معرفی محصولات بیمهای استراتژیک با پوششهای ویژه برای جامعه دانشگاهی، خواستار تمرکز و تجمیع امور بیمهای دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین در شرکت بیمه دی شد.
وی همچنین آمادگی شعبه بیمه دی استان قزوین، جهت گسترش دامنه همکاریها و حمایت از اشتغالزایی دانشجویان و علاقمندان به حوزه بیمه، در قالب نمایندگیهای جنرال، تخصصی و بازاریابی در سراسر استان را اعلام نمود.
در پایان این نشست نیز دکتر ورسهای، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین، ضمن استقبال از پیشنهادهای مطرح شده، از تلاشهای انجام گرفته در راستای جلب رضایتمندی بیمهشدگان و سرعت عمل شعبه بیمه دی استان قزوین در رسیدگی و پرداخت خسارتها قدردانی کرد.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
.
.
.
.
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
| نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| درهم | 399،800 | |
| دلار | - | 1،626,600 |
| لیر | 34,100 | |
| پوند | 1,980,100 | |
| یوان | 210,000 | |
| یورو | 1،715,400 |
| نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| سکه امامی | 1,984,850,000 | |
| سکه تمام | 1,885,800,000 | |
| سکه نیم | 998,400,000 |

























































































