بانک ملی در جنگ اخیر کمک شایانی به بهبود مدیریت بحران در کشور کرده است

نماینده ساری در مجلس:

بانک ملی در جنگ اخیر کمک شایانی به بهبود مدیریت بحران در کشور کرده است

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی درباره نقش بانک‌های عامل در اقتصاد کشور و پیشبرد اهداف نظام جمهوری اسلامی، اظهار داشت: بانک ملی ایران پیش از دوران بحران جنگ، نقش برجسته‌ای در توسعه زیرساخت‌ها، از طریق تأمین مالی پروژه‌های منطقه‌ای ایفا کرده است.

به گزارش دیوان اقتصاد، علی بابایی کارنامی با اشاره به تحمیل جنگ سوم از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی به کشورمان افزود: در بحران‌های مختلف به‌خصوص جنگ اخیر نیز بانک ملی ایران با هماهنگی و انسجام مطلوب با مجلس شورای اسلامی، در تأمین مالی واردات کالاهای اساسی (اعم از ارزی و ریالی)، اعطای وام‌های ضروری و حمایت از واحدهای تولیدی و بیمه بیکاری جهت تثبیت اشتغال، گام‌های مؤثری برداشته است.

نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: بانک ملی ایران در کوتاه‌ترین زمان ممکن برای حل مشکلات کشور و بهبود شاخص‌های مدیریت بحران کمک شایانی کرده است و امیدواریم با تعامل حداکثری میان مجلس، دولت و بانک‌های عامل، خدمات مورد نیاز مردم با سرعت بیشتری در اختیار آحاد ملت قرار گیرد.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.