مخابرات ایران دیجیتالی می شود

مخابرات ایران دیجیتالی می شود

یک‌شنبه, اوت 6, 2017 - 16:18 لینک کوتاه اشتراک گذاری با تلگرام پرینت

معاون امورمشتریان شرکت مخابرات ایران از تلاش برای دیجیتالی کردن همه فعالیت های این شرکت با هدف حذف رفت و آمد های مشترکان و تسریع در ارایه خدمات تاپایان امسال خبرداد.

به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از ایرنا ،داود زارعیان در جمع خبرنگاران افزود: دیجیتالی کردن همه فرایندهای شرکت مخابرات ایران سیاستی است که به جد دنبال خواهد شد و امید است تا پیش از پایان امسال این سیاست کامل محقق شود.
ساده سازی بنیادی یکی دیگر از سیاست هایی است که معاون امور مشتریان شرکت مخابرات ایران برآن تاکید کرد و ادامه داد:تلاش می شود همه روند هایی که برای مشتریان دردسرایجاد کرده است را برطرف و ارتباطی سهل و آسان با این شرکت برای مشترکان فراهم شود.
تعیین شاخص کیفیت برای همه فراینده های مخابرات و سپس پرداخت خسارت به مشتریان براساس این شاخص ها یکی دیگر از سیاست هایی است که به گفته زارعیان، مخابرات در راستای دیجیتالی کردن و افزایش رضایت کاربران به آن پرداخته است.
معاون امور مشتریان شرکت مخابرات ادامه داد: پس از آنکه شاخص های کیفیت در سرعت، کیفیت مکالمه و سرویس های اصلی این شرکت بدست آمد مخابرات به مشتریان خود بابت خوب کارنکردن این سرویس ها خسارت پرداخت خواهد کرد و این پرداخت خسارت شامل تلفن ثابت، همراهف اینترنت و سرویس های ارزش افزوده مانند گیم نت و بازی و سرگرمی ارایه شده توسط این شرکت می شود.
تعیین شاخص (MPS) سنجش جایگاه خدمات مخابرات درجامعه از دیگر برنامه هایی است که به گفته زارعیان امسال در مخابرات اجرایی خواهد شد تا با افزایش پنج درصدی در این سنجه ارتباط مشترکان با مخابرات بهبود بیشتری پیدا کند.
به گفته این مقام شرکت مخابرات ایران 31 استان کشور به طور متمرکز شاهد اجرای ام.پی.اس خواهند بود.
*حذف مراجعه به مکان خاص برای دریافت خدمات مخابرات
زارعیان از تلاش برای تجمیع دفترهای امور مشترکان شرکت مخابرات ایران با انجام دو کار به صورت موازی خبرداد و خاطرنشان ساخت:ابتدا مراجعه مشترکان به مکان خاص برای دریافت خدمت حذف خواهد شد و این امکان بوجود می آید که مشترکان بتوانند در هرزمان و مکان خدمات مورد نیاز خود را دریافت دارند.
وی به وجود 120 دفتر امورمشترکان تنها در تهران اشاره کرد که مشترکان نیز از خدمات رسانی آنها راضی نیستند و تاکید کرد: دفترهای مذکور جمع آوری شده و به جای آنها نماد خرید خدمات (برند شاپ )مستقر خواهد شدو علاوه بر خدمات تلفن ثابت در این برند شاپ ها خدمات مکمل نیز ارایه خواهد شد.
*پرداخت قبض تلفن مشترکانی که در بانک پارسیان حساب دارند از طریق حساب خودآنها
معاون امورمشتریان شرکت مخابرات ایران از خدمت جدید این شرکت برای افزایش رضایت مشترکان و سهل ترشدن پرداخت قبض تلفن ثابت خبرداد و گفت: مشترکانی که در بانک پارسیان حساب دارند می توانند با هماهنگی و اعلام رضایت به این بانک اجازه دهند قبض های تلفن آنها از طریق حسابشان دراین بانک پرداخت شده و دیگر نیازی به مراجعه نداشته باشند.
زارعیان ادامه داد: شرکت مخابرات ایران و بانک پارسیان در توافقی که انجام شد تلاش خواهند کرد مشتریان این بانک را برای استفاده از این خدمت با درنظر گرفتن مشوق هایی ترغیب کنند تا دیگر مشتری نیازی به دریافت قبض تلفن نداشته باشد و علاوه برآن دغدغه وی برای پرداخت نشدن قبض نیز از بین برود.
این مقام شرکت مخابرات ایران اعلام آمادگی کرد: سایر بانک های کشور در صورت تمایل می توانند برای برقراری این خدمت با مخابرات هماهنگ کنند.
*صورت حساب یکماهه برای مشترکان ارسال می شود
زارعیان گفت: قبض های مشترکان به صورت ماهانه برای آنان صادر و ارسال خواهد شد و در یک بازه زمانی هشت ماهه قبض ها حذف شده و صورت حساب از طریق پیام صوتی، پیام کوتاه و سایرروش های به اطلاع مشترک خواهد رسید و تلاش می شود نخستین قبض یکماه پایان مردادماه برای مشترکان ارسال شود.
معاون امور مشتریان شرکت مخابرات ایران، درباره موضوع یکپارچه‌ سازی ساختار این شرکت هم گفت که کمیته‌ای برای مطالعه درباره چگونگی ادغام همراه اول در شرکت مخابرات ایران تشکیل شده و در حال کار است، اما هنوز نتیجه کاملی حاصل نشده است.
به گفته زارعیان یکپارچه‌ سازی ساختار شرکت مخابرات ایران از مصوبه های هیات مدیره این شرکت و بخشی از طرح تحول ۵ ساله آن است که در گام نخست شامل ادغام شرکت‌های مخابرات استانی در مخابرات ایران میر‌شد که سال گذشته اجرایی شد وادغام شرکت ارتباطات سیار ایران در مخابرات نیز گام دوم آن است که براساس طرح تحول، در سال ۹۷ اجرایی خواهد شد.
این مقام شرکت مخابرات درباره ارائه سرویس تانوما(تارنوری مخابرات ایران) به مشتریان گفت:ارائه سرویس‌های دیتا بر بستر فیبر نوری برای مشتریان خانگی و تجاری که به طرح تانوما معروف است از اردیبهشت ماه آغاز شده و تاکنون در استان‌های تهران، اصفهان، آذربایجان شرقی و خراسان رضوی اجرایی شده است اما از ابتدای مهرماه امسال به صورت جدی در ۱۰ استان عملیاتی می‌شودکه تجهیزات لازم برای این کار تهیه و به استان‌ها ارسال شده است.
فیبر نوری رشته ای از تارهای شیشه ای است که هر یک از آنها ضخامتی معادل تار موی انسان دارد و در انتقال اطلاعات در مسافت های طولانی کاربرد دارد.
استفاده از سیم مسی برای انتقال اطلاعات در مسافت های طولانی همواره با برخی اختلال ها روبروست که امکان برقراری ارتباطی خوب و با سرعت مناسب را فراهم نمی سازد.
اکنون مشترکان می‌توانند برای بهره مندی از این مزیت به پورتال مخابرات مراجعه کرده و شماره تلفن منزل یا محل کار خود را وارد و اینکه امکانات فیبر نوری برای آنها وجود دارد یا خیر را استعلام کنند.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.