عملکرد هفتگی طلا نشان می دهد که قیمت فلز زرد با بیشترین روند کاهشی خود از ماه می به بعد روبرو شده است.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
طلا با بیشترین روند کاهشی خود از ماه می روبرو شده است
طلا با بیشترین روند کاهشی خود از ماه می روبرو شده است

به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از کالکو ، عملکرد قیمت جهانی طلا در هفته گذشته با ضعیف ترین سیر خود در 7 ماه اخیر روبرو شد؛ این در حالی است که سرمایه گذاران نسبت به افزایش نرخ بهره بانکی و تصویب نهایی لایحه بودجه آمریکا و به دنبال آن تقویت دلار خوش بین هستند که این موضع کاهش بیشتر قیمت طلا را به همراه داشته است. در همین حال قیمت تحویل فوری طلا در هفته گذشته در مجموع 2.6 درصد روند نزولی داشت که بیشترین سیر کاهشی هفتگی فلز زرد از پنجم ماه می سال جاری میلادی محسوب می شود.
در آخرین روز معاملات آتی طلا در هفته جاری میلادی، قیمت آن برای تحویل در ماه فوریه با 4 دهم درصد کاهش به یکهزار و 248 دلار و 40 سنت در هر وانس رسید. البته قیمت منطقه ای طلا هم با کمتر از یک دهم درصد رشد به یکهزارو 247 دلار و 58 سنت در هر اونس در نیویورک معامله شد.
بر پایه این گزارش، آمار اشتغال زایی ایالات متحده در ماه نوامبر حاکی از رشد 228 هزار نفری دارد که این موضوع چراغ سبز را برای فدرال رزرو برای بالا بردن مجدد نرخ بهره بانکی نشان می دهد و به طور کل بازتاب افزایش اشتغال زایی در آمریکا نشان دهنده روند رو به جلو اقتصاد این کشور دارد.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
| نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| درهم | 399،800 | |
| دلار | - | 1،626,600 |
| لیر | 34,100 | |
| پوند | 1,980,100 | |
| یوان | 210,000 | |
| یورو | 1،715,400 |
| نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| سکه امامی | 1,984,850,000 | |
| سکه تمام | 1,885,800,000 | |
| سکه نیم | 998,400,000 |





















































































