قیمت سکه و ارز که در جریان ناآرامیهای اخیر و در روند معاملات سوداگرانه هفته گذشته با افزایش چشمگیری روبهرو شده بود،روند نزولی به خود گرفت.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تب افزایش قیمت سکه و ارز در بازار فروکش کرد
تب افزایش قیمت سکه و ارز در بازار فروکش کرد

به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از فارس، طی هفته اخیر و در پی بروز ناآرامی در استانهای مختلف کشور قیمت سکه و ارز در بازار روند صعودی به خود گرفت به طوری که قیمت دلار تا مرز 4400 تومان و قیمت سکه تا 1555 تومان افزایش یافت.
این روند باعث دخالت بانک مرکزی و عرضه ارز مداخلهای برای کنترل قیمت دلار شد، در عین حال قیمت سکه در جریان معاملات سوداگرانه حتی در حراج بانک کارگشایی نیز به بالای یک میلیون و 500 هزار تومان رسید.
با کاهش ناآرامیهای اخیر و کنترل اوضاع، روز گذشته قیمت سکه در بازار به یک میلیون و 465 هزار تومان و دلار به 4324 تومان اف کرد.
در خبرهای روزهای گذشته خود به کرات نسبت به اجتناب از رورد به سوداگری سکه و ارز در بازار هشدار داده و زیان قابل پیشبینی چنین معاملاتی را یادآور شده بود.
به نظر میرسد طی روزهای آینده قیمت سکه و دلار در بازار کاهش بیشتری را تجربه کند.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
| نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| درهم | 399،800 | |
| دلار | - | 1،626,600 |
| لیر | 34,100 | |
| پوند | 1,980,100 | |
| یوان | 210,000 | |
| یورو | 1،715,400 |
| نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| سکه امامی | 1,984,850,000 | |
| سکه تمام | 1,885,800,000 | |
| سکه نیم | 998,400,000 |



























































































