معرفی 25 گروه سرمایه گذاری چینی به ایران از سوی دفتر اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی در شانگهای

معرفی 25 گروه سرمایه گذاری چینی به ایران از سوی دفتر اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی در شانگهای

نماینده دفتر اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در شهر شانگهای چین از معرفی 25 گروه سرمایه گذاری چینی برای انجام فعالیت های اقتصادی در ایران طی یک سال گذشته خبر داد و گفت: اشتغالزایی برای نیروهای کار ایرانی، مطالبه نخست ما در همه مشاوره هاست.

به گزارش دیوان اقتصاد، «حسین خلیفی» در گفت وگو با ایرنا افزود: فعالیت این دفتر از سال 2010 در عرصه های فرهنگی و معرفی ایران آغاز شده، اما نماینده اطلاع رسانی از سال 2014 استقرار یافته است.
به گفته وی، دفتر اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در شهر شانگهای همواره سعی داشته تا بستری فراهم کند تا چینی ها برای افزایش شناختشان از ایران به آن مراجعه کنند و به آنان مشاوره های مناسب بویژه برای سرمایه گذاری در عرصه های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بدهد.
خلیفی خاطرنشان کرد: این دفتر به مدیریت سرمایه گذاران چینی پرداخته و اطلاعات لازم را در اختیارشان قرار می دهد تا به طرف هایی که آنها خواهانشان هستند، معرفی کنند؛ اما انعقاد قرارداد نهایی بر عهده خودشان خواهد بود.
وی با اشاره به معرفی ایران در خاک چین به عنوان رسالت دیگر این دفتر، بیان داشت: ماهانه چندین همایش و سمینار مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، گردشگری و غیره در شانگهای برگزار می شود، در این همایش ها این دفتر به معرفی جمهوری اسلامی ایران و قابلیت ها و پتانسیل های فراوان آن می پردازد.
نماینده دفتر اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در شانگهای اظهار داشت: سرمایه گذاری در ایران در زمینه های مختلف رو به رشد است، اما در برخی موارد چینی ها گرچه در آغاز کار با شور و اشتیاق فراوان وارد عرصه می شوند، اما در نهایت نمی توانند مشاوره های خوبی دریافت کنند، زیرا واسطه هایی که به آنها مراجعه می کنند نمی توانند به خوبی راهنمایی کنند یا در پاره ای موارد نیت های دیگری در سر می پرورانند.
وی تصریح کرد: اکنون هم دولت و هم بخش خصوصی آمادگی و اشتیاق کار با چینی ها را دارند.
خلیفی یادآور شد: در یک سال گذشته حدود 25 گروه سرمایه گذاری از سوی این دفتر به ایران معرفی و آورده شده که بطور عمده در زمینه های ساخت بزرگراه ها، ساخت خطوط ریلی، هتل سازی، انرژی های نو و غیره بوده است.
وی بطور نمونه به آماده شده پیش قرارداد همکاری یک شرکت چینی با استانداری خوزستان اشاره کرد که مقرر شده در قالب قرارداد BOT ساخت بزرگراه 270 کیلومتری بین اهواز و اصفهان را در دستور کار قرار دهد که در این رهگذر، از نیروی کار ایرانی استفاده خواهند کرد.
نماینده دفتر اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در شانگهای تاکید کرد: مطالبه نخست این شرکت در همه مشاوره هایی که به چینی ها و شرکت های چینی ارائه می دهد، اشتغالزایی برای نیروی کار ایرانی است.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.