رئیس شورای اسلامی شهر قم با اشاره به تعامل مناسب شهرداری این شهر با بانک شهر، گفت: حمایتهای بانک شهر در به سرانجام رسیدن پروژههای عمرانی شهر قم نقش بسیاری موثری داشته است.
نقش بی بدیل بانک شهر در موفقیت پروژههای عمرانی شهری
نقش بی بدیل بانک شهر در موفقیت پروژههای عمرانی شهری
به گزارش دیوان اقتصاد، لیاله بیاتی، رئیس شورای اسلامی شهر قم با اشاره به فعالیتهای عمده شهرداریها گفت: شهرداریها 370وظیفه دارند که این وظایف در لایههای مختلف زندگی مردم دیده میشود و این خدمات باید مداوم باشد و در سریعترین زمان ممکن هم انجام بگیرد و چنانچه مدیریت شهری که ترکیبی از شورا و شهرداریست موفق به انجام وظایف خود شود، میتواند رضایتمندی شهروندان را رقم بزند. وی اجرای پروژههای عمرانی را از عمدهترین فعالیتهای شهرداریها دانست که 70درصد بودجه سالانه شهرداری را به خود اختصاص میدهد و افزود: اگر این پروژهها به خوبی اجرا شوند، علاوه بر صرفهجویی در هزینهها، رضایت و تعلق خاطر شهروندان نیز کسب میشود. رئیس شورای اسلامی شهر قم در ادامه، با اشاره به وجود سالانه حدود 20میلیون زائر در قم و نیاز به اجرای پروژههای خدماتی و گردشگری اظهار کرد: شهرداریها در همه شهرها، محل بسیار خوبی برای تامین بسیاری از منابع بانکی هستند و تاسیس بانک شهر در این زمینه اقدام بسیار خوبی بود.
**بانک شهر پشتیبان شهرداریها در اجرای پروژههای عمرانی
بیاتی با تاکید بر اهمیت تعامل شهرداری کلانشهرها با بانک شهر تصریح کرد: این بانک میتواند پشتیبان خوبی در اجرای پروژههای عمرانی برای شهرداریها باشد و در شهر قم با حمایت بانک شهر همه پروژهها فعال هستند. وی با اشاره به استفاده از تسهیلات بانک شهر برای پیشبرد پروژههای عمرانی گفت: سال 93 پروژه مترو قم به طول 7/14کیلومتر به دلیل مشکلات مالی در آستانه تعطیلی بود که با ارائه تسهیلات 500میلیارد ریالی بانک شهر اجرای این پروژه با سرعت ادامه یافت. رئیس شورای اسلامی شهر قم با بیان این که تعامل بانک شهر و شهرداری، امکان کسب موفقیتها را بیشتر میکند، افزود: در دو سال اخیر پورزرندی و اعضای هیاتمدیره این بانک سفرهای متعددی به این شهر داشتند و بسیاری از مشکلات در این جلسات مطرح و پیگیری شد و قطعاً این تعامل میتواند همواره گسترش یابد.
**پیشخوانهای شهرنت فرصتی برای شهرها
بیاتی در ادامه با اشاره به استقبال شهروندان استان قم از پیشخوانهای شهرنت بانک شهر گفت: با توجه به این استقبال سعی کردیم مکانهای بسیار مناسبی برای استقرار شهرنتها اختصاص دهیم تا هم مدیریت شهری و هم شهروندان از آن منتفع شوند. وی، نقش بانک شهر را در به سرانجام رسیدن پروژهها بسیار مثبت ارزیابی کرد و گفت: با توجه به اطلاعاتی که از دستگاههای مختلف نظارتی دریافت میشود، رضایتمندی و تعامل خوبی بین مردم و مدیریت شهری وجود دارد که بخش عمدهای از این رضایت به دلیل کمکهای بانک شهر است. بیاتی، ثبات مدیریت در بانک شهر را از دلایل عمده موفقیت در این بانک و سبب ساز ارتقاء آن دانست و افزود: این بانک، بانک شهروندان است و بانک شهر متصل به خدماتیست که شهرداریها به شهروندان میدهد و میتواند با برنامهریزی بلند مدت به رتبه اول و دوم در جمع بانکهای کشور برسد.
**شهرداری قم سهامدار عمده بانک شهر است
رئیس شورای اسلامی شهر قم در ادامه با بیان اینکه شهرداری این شهر از جمله سهامداران عمده بانک شهر است، افزود: اگر مردم مطمئن باشند که شهرداری پروژههای شهری را به سرانجام میرساند، به طور حتم رضایتمندی بیشتری از خدمات شهرداری خواهند داشت و بانک شهر با حمایتهای خود میتواند نقش موثری در این زمینه داشته باشد.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد