تشدید نظارت در بانکداری نوین

سهمانی مطرح کرد:

تشدید نظارت در بانکداری نوین

دوشنبه, اکتبر 17, 2016 - 12:26 لینک کوتاه اشتراک گذاری با تلگرام پرینت

مدیرعامل بانک رفاه با اشاره به اینکه در بانکداری نوین نظارت در ۳ بخش تطبیق،‌ مدیریت ریسک و حسابرسی داخلی انجام می شود، گفت:‌ اهمیت نظارت فوق العاده افزایش یافته است.

محمدعلی سهمانی در گفتگو با ایبِنا گفت:‌ در بانکداری سنتی ساختار نظارت در کشور ما مختص به بازرسی بانک ها بود.

مدیرعامل بانک رفاه اظهارداشت: در این بخش،‌ بازرسی ها بیشتر مربوط به کنترل های عملیات بانکی و یا حداکثر سند رسی و یا تکمیل یکسری چک لیست هایی که در حوزه بازرسی بانک هدفگذاری شده بود انجام می شد.

سهمانی افزود: در ساختار بازرسی بانکداری نوین اهمیت نظارت فوق العاده افزایش یافته و عموما در ۳ بخش تطبیق، مدیریت ریسک و حسابرسی داخلی انجام می شود.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه تطبیق اطمینان دهی ایجاد می کند که در بانک تمام استانداردها و مقررات نظارت بین المللی رعایت می شود و در حوزه هایی که انحرافی از مقررات و استانداردها وجود داشته باشد تذکرات لازم داده می شود.

مدیرعامل بانک رفاه تاکید کرد: به عنوان نمونه از استانداردهای نظام بانکی در این بخش نسبت کفایت سرمایه است که برای تطبیق این استاندارد می تواند یکی از راهکارهای افزایش سرمایه پایه بانک باشد.

به گفته سهمانی،‌ در زمینه مدیریت ریسک وظیفه این واحد این است که نسبت به استقرار و اجرای یک نظام جامع ریسک اقدام کند و در عین حال نقاط ریسکی مخاطرات یک بانک شناسایی و کشف شود که بتوان به موقع با آنها برخورد و مدیریت کرد.

وی افزود: در حسابرسی داخلی هم عمدتا تامین کننده حسابرسی رعایت و اطمینان دهی به مدیریت بانک است از این جهت که تمامی مقررات و استانداردها در عمل رعایت می شود و سازمان در مسیر اهداف از پیش تعیین شده در حال حرکت است.

مدیرعامل بانک رفاه گفت: همچنین حسابرسی داخلی نوعی اطمینان دهی نسبت به صحت اسناد و مدارک مثبته تهیه شده در سازمان ایجاد خواهد کرد. جنبه مهم و دوم حسابرسی داخلی بحث کارایی و اطمینان دهی نسبت به کارایی عملیات بانک و صرفه اقتصادی فعالیت ها است.

سهمانی اظهارداشت: شاید این بخش یک جنبه تکامل یافته تر در حسابرسی داخلی است که همچنان در واحدهای حسابرسی داخلی بانک ها خیلی به این مرحله نرسیده اند که باید مورد توجه جدی قرار بگیرد.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.