صمد عزیزنژاد به عنوان عضو و رئیس هیات امنای بانک کارگشایی منصوب شد.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
رئیس هیات امنای بانک کارگشای معرفی شد
رئیس هیات امنای بانک کارگشای معرفی شد

به گزارش دیوان اقتصاد،در حکم نجارزاده خطاب به عزیزنژاد آمده است؛ با عنایت به ماموریت و اهداف بانک کارگشایی در زمینه ارائه خدمات بانکی به مشتریان، امید و انتظار بر این است که با برنامهریزی مناسب و استفاده از ظرفیت آن بانک اقدامات مطلوب و موثری در دستور کار قرار بگیرد.
وی در ادامه نیز پیگیری و عملیاتی سازی اهداف و سیاست های دولت در حوزه توسعه تسهیلات و خدمات خرد، تعیین ساز و کار متنوع سازی وثایق برای مشتریان، استفاده از روش های نوین در راستای توسعه کسب وکار، ارتقای امنیت واحدهای بانک کارگشایی در سراسر کشور و بکارگیری فناوری های روز جهت توسعه کارکردها را در راستای تسهیل در اعطای وام خرد و ارائه خدمات بهینه به مردم خواستار شد.
گفتنی است بانک کارگشایی با گذشت بیش از ۹ دهه همواره مشغول ارائه خدمات متمایز و منحصر به فرد درنظام بانکی کشور بوده است و درحال حاضر با 3 شعبه درتهران، 13 شعبه و 42 دایره در سایر استان ها مشغول به ارائه خدمات به مردم و مشتریان می باشد.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
---|---|---|
درهم | 226,190 | |
دلار | - | 827,200 |
لیر | 21,700 | |
پوند | 1,108,500 | |
یوان | 113,400 | |
یورو | 954,000 |
نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
---|---|---|
سکه امامی | 755,100,000 | |
سکه تمام | 701,850,000 | |
سکه نیم | 470,000,000 |