مدیرعامل بیمه البرز در نشست هم اندیشی رییس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران در دهمین نمایشگاه بین المللی بورس بانک، بیمه و خصوصی سازی (کیش اینوکس ۲۰۲۳) حضور یافت.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
حضور مدیرعامل بیمه البرز در نشست هماندیشی رییس کل بیمه مرکزی
حضور مدیرعامل بیمه البرز در نشست هماندیشی رییس کل بیمه مرکزی

به گزارش دیوان اقتصاد، همچنین مدیرعامل این شرکت در پنل تخصصی صنعت بیمه با موضوع ” چشم انداز پیش رو و تحولات” که با حضور معاونان بیمه مرکزی و مدیران عامل و ارشد شرکت های بیمه در دومین روز دهمین نمایشگاه بین المللی بورس بانک، بیمه و خصوصی سازی (کیش اینوکس ۲۰۲۳) و پانزدهمین نمایشگاه معرفی فرصت های سرمایه گذاری کشور در جزیره کیش برگزار شد، حضور داشت.
بنا بر این گزارش، رییس کل بیمه مرکزی و هیات همراه در نمایشگاه کیش اینوکس ۲۰۲۳ از غرفه بیمه البرز بازدید کردند.
این گزارش حاکی است در این نمایشگاه که با حضور ۳۰۰ شرکت از ۱۵ تا ۱۸آبان ۱۴۰۲ در جزیره کیش در حال برگزاری است، ۳۶ نشست تخصصی برگزار می شود که ” بانکداری و بیمه آفشور در مناطق آزاد” و “معرفی ابزارهای صنعت بیمه در مسیر تحقق شعار سال” از جمله محورهای نشست های تخصصی صنعت بیمه این رویداد است.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
| نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| درهم | 399،800 | |
| دلار | - | 1،626,600 |
| لیر | 34,100 | |
| پوند | 1,980,100 | |
| یوان | 210,000 | |
| یورو | 1،715,400 |
| نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| سکه امامی | 1,984,850,000 | |
| سکه تمام | 1,885,800,000 | |
| سکه نیم | 998,400,000 |

























































































