حذف عوارض تحمیلی به صنعت بیمه سریع تر اجرایی شود

مدیرعامل شرکت بیمه ایران :

حذف عوارض تحمیلی به صنعت بیمه سریع تر اجرایی شود

دوشنبه, مارس 7, 2016 - 14:38 لینک کوتاه اشتراک گذاری با تلگرام پرینت بیمه

 مدیرعامل شرکت بیمه ایران گفت:زیان انباشته ۱۵۰۰ میلیاردی این شرکت به علت شفاف سازی بود.

 مدیرعامل شرکت بیمه ایران گفت:زیان انباشته ۱۵۰۰ میلیاردی این شرکت به علت شفاف سازی بود.

به گزارش بانک و اقتصاد ،،سید عباس حسینی مدیرعامل شرکت بیمه ایران افزود:شناسایی این زیان ناشی از اصلاح صورتهای مالی و برگرفته از ذخیره گیری مناسب بوده است و این روند کماکان ادامه دارد.

حسینی  با اشاره به این که آیین نامه توانگری مالی نمادی از شاخص های ریاضی برای نشان دادن میزان ظرفیت و قدرت شرکتهای جهت ایفای تعهداتشان است تصریح کرد: در این راستا برنامه مشخصی برای ارایه به بیمه مرکزی تهیه و اعلام شده است که بدون شک بر طبق این برنامه ترمیم مالی توانگری بیمه ایران ارتقا خواهد یافت. مدیرعامل بیمه ایران، متوسط سرانه مبلغ بیمه در استان تهران به عنوان بالاترین مبلغ سرانه را ۲۲۵ هزار تومان و در سیستان و بلوچستان به عنوان کمترین میزان متوسط سرانه را ۳۵ هزار تومان ذکر و افزود: در ۱۰ ماهه ابتدایی امسال ۴۸۰۰ میلیارد تومان خسارت با رشد ۱۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته پرداخت شده است. وی در مورد آخرین وضعیت پرداخت خسارت‌ زیان‌دیدگان پرونده بیمه توسعه، گفت: پرونده بیمه توسعه بحران زیادی را برای صنعت بیمه ایجاد کرد؛ بر همین اساس شورای عالی بیمه اواخر پارسال مقرر کرد که اموال و دارایی های آن، به بیمه ایران منتقل تا از این محل مشکلات این پرونده بزرگ رفع شود.مدیر عامل بیمه ایران خاطر نشان کرد: بر این اساس املاک بیمه توسعه شناسایی شد و حدود ۱۶۰ میلیارد تومان از املاک این شرکت به بیمه ایران منتقل شد تا خسارت‌ها پرداخت شود و در نهایت حدود ۳۸۰ میلیارد تومان در این پرونده توسط بیمه مرکزی و بیمه ایران تامین مالی شد. حسینی با اعلام اینکه یکی، دو هفته پایانی سال برای پرداخت خسارت زیان‌دیدگان، منابع آزادسازی و پرداخت خواهد شد، خاطرنشان کرد: بر این اساس زندانیان پرونده بیمه توسعه در شب عید آزاد می‌شوند. وی، قرارداد بیمه مکمل درمان خانواده شهدا را از برجسته ترین اقدامات این شرکت درسال 94 دانست و گفت: باوجود تنگناهای مالی، حق بیمه های معوقه تامین اعتبار شده است.

حسینی درباره قرارداد بیمه حجاج نیز گفت: این طرح ملی بوده و در حادثه منا برای هر شهید 550 میلیون ریال غرامت پرداخت شده و اقدامات لازم در این زمینه همچنان در حال انجام است. سید عباس حسینی همچنین از اصلاح و بازنگری آیین نامه 60 خبر داد و گفت : بیمه مرکزی و پژوهشکده بیمه نظرات شرکتهای بیمه را اتخاذ کرده اند تا اصلاح این آیین نامه در دستور کار قرار گیرد.

حسینی البته به وضع عوارض تحمیلی نیز اشاره کرد و گفت: صنعت بیمه طی یک بازه زمانی بیش از 1800 میلیارد تومان بابت عوارض متحمل زیان شده است که باید حذف این عوارض تحمیلی سریع تر اجرایی شود.مدیر عامل بیمه ایران در خصوص کاهش سهم این شرکت در بازار بیمه اذعان داشت:بیمه ایران حق انتخاب را به بیمه گذاران می دهد و نمی تواند خودش سهمش را کاهش دهد اما می تواند با حرکت در مسیرهای مشخص به جای رقابت ،فضای کسب و کار را برای خصوصی ها فراهم کند.وی متذکر شد : بیمه ایران به جای رقابت کاذب  با خصوصی ها به دنبال اتحاد های استراتژیک با بیمه گران است.همچنین بیمه ایران از 2 طرح جدید خود با عنوان سیستم جامع الکترونیک درمان (سدا) و اپلیکیشن موبایلی بیمه ایران رونمایی کرد.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.