رئیس کل بیمه مرکزی و هیئت همراه ظهر دیروز بهطور سرزده از مدیریت بیمه دی در استان مازندران بازدید کرد.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
بازدید سرزده رئیس کل بیمه مرکزی از مدیریت بیمه دی مازندران همزمان با معارفه مدیر استان
بازدید سرزده رئیس کل بیمه مرکزی از مدیریت بیمه دی مازندران همزمان با معارفه مدیر استان

به گزارش دیوان اقتصاد، پرویز خسرو شاهی، رییس کل بیمه مرکزی در این بازدید گفت: این بازدیدها فرصتی برای بنده است تا به صورت مستقیم در کنار کارکنان این صنعت و بیمه گزاران، به مشکلات و فرصت های صنعت بیمه در مناطق کشور بپردازیم.
خسروشاهی در خصوص تصویر بیمه دی در ذهن مردم گفت: برندینگ بیمه دی از دید مشتریان در صنعت بیمه خاص و قابل لمس است.
وی در ادامه همچنین در خصوص یکی از محصولات بیمه دی اظهار داشت: محصول نوین بیمه عمر بهادار بیمه دی (زندگی بهادار) محصولی مهم در توسعه بیمههای زندگی است.
این بازدید که همزمان با معارفه سرپرست بیمه دی در مازندران انجام شد، بهادر کاظمی معاون توسعه منابع بیمه دی کشور، داجلیری مدیر بازرسی شرکت بیمه دی و کاملی سرپرست جدید بیمه دی در استان و رحیمی دبیر سندیکای بیمه گران مازندران حاضر بودند.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
| نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| درهم | 293،870 | |
| دلار | - | 1،080,200 |
| لیر | 25,800 | |
| پوند | 1,440,200 | |
| یوان | 151,900 | |
| یورو | 1،256,400 |
| نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| سکه امامی | 1,120,100,000 | |
| سکه تمام | 1,069,150,000 | |
| سکه نیم | 583,600,000 |






























































































