صدور دفترچه اقساط برای متقاضیان مسکن مهر از هفته آینده

صدور دفترچه اقساط برای متقاضیان مسکن مهر از هفته آینده

مدیرعامل شهر جدید پردیس با بیان اینکه از هفته آینده متقاضیانی که واحدهای مسکونی آنها تحویل می‌شود، می‌توانند دفترچه اقساط خود را دریافت و ساکن شوند، گفت: شهر جدید پردیس مشکل انشعاب آب و برق و گاز ندارد و دیگر نگران تأمین زیرساخت در این شهر نیستیم.

به گزارش دیوان اقتصاد به نقل از فارس، سعید غفوری در مراسم افتتاح 650 واحد مسکن مهر فاز 5 پردیس با اشاره به اینکه در حال حل معطل واحدهای باقی‌مانده مسکن مهر این شهر هستیم، گفت: باید از 16 انبوه‌ساز فعال در شهر پردیس و به خصوص فاز 5 و 9 تشکر کرد، چرا که طبق وعده‌هایی که داده بودند، تلاش کردند واحدهای مسکن مهر تکمیل و واگذار شود.

وی ادامه داد: ما پیش‌تر نگران انشعابات واحدهای مسکونی مهر بودیم، اما خوشبختانه با تلاش‌های زیاد و همکاری دستگاه‌های خدمات‌رسان، دیگر نگران نصب انشعابات نیستیم.

غفوری ۹۰ با اشاره به افتتاح 650 واحد مسکونی مهر فاز 5 از 10 هزار واحد در دست احداث در فاز 5 و 9 گفت: امروز 650 واحد مسکونی در فاز 5 با تأمین خدمات زیربنایی تحویل متقاضیان می‌شود و از هفته آینده متقاضیان می‌توانند با دریافت دفترچه اقساط در این واحدها ساکن شوند.




ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاد
.
.
.
.