گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران برنده جایزه ملی بهرهوری سال ۱۴۰۵ بایندُر در حوزه کشتیرانی شد.
شما اینجا هستید
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
کشتیرانی ایران به عنوان شرکت برتر بهرهور سال انتخاب شد
کشتیرانی ایران به عنوان شرکت برتر بهرهور سال انتخاب شد

به گزارش دیوان اقتصاد، گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران از سوی انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران به عنوان شرکت برتر کشتیرانی بهرهور در سال ۱۴۰۵ شد و جایزه ملی این حوزه را دریافت کرد.
این جایزه روز سهشنبه ۲۸ مهرماه جاری در مراسمی که به مناسبت پاسداشت هفتاد و سومین سالگرد تاسیس انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران برگزار شد از سوی علی عبدالعلیزاده نمایندهٔ رئیسجمهور در هماهنگی اجرای سیاستهای کلی توسعهٔ دریامحور به نمایندگی از شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به امیر بیات معاون توسعه بازار این شرکت اعطا شد.
شایان ذکر است، جایزه ملی بهرهوری در حوزه دریایی در ۸ رشته مختلف از جمله کشتیرانی، سالانه از سوی انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران به شرکتهای برتر حوزه طی مراسمی با حضور متخصصان، دستاندرکاران و صاحبنظران بخش دریایی کشور اعطا میشود.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
کانال تلگرام دیوان اقتصاد صفحه اینستاگرام دیوان اقتصاداخبار مرتبط
اخبار بانک
اخبار بورس
اخبار بیمه
اخبار اقتصاد کلان
تصویری
| نوع ارز | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| درهم | 697,170 | |
| دلار | - | 2,544,600 |
| لیر | 52,500 | |
| پوند | 3,388,900 | |
| یوان | 380,500 | |
| یورو | 2,897,700 |
| نوع سکه | قیمت خرید | قیمت فروش |
|---|---|---|
| سکه امامی | 2,600,100,000 | |
| سکه تمام | 2,520,850,000 | |
| سکه نیم | 1,350,000,000 |























































































